@ozan çanakçı
Dostum selam,
Konaklamaksızın İzmir'den Muğla yapmak istersen min. toplam 225 km pedal basman gerekiyor. Performansını bilmiyorum ama SUB 30 ile ortalama 20 km/h ile yolculuk edersin diye tahmin ediyorum. Bu da yaklaşık 11 saat pedal basmak anlamına geliyor. Bu yolculukta da min 3 saat dinlendiğinde ki 4 saat olur diye düşünmek lazım. Toplam 14 saatlik bir journey demek. 05:00 de yol alırsan 19:00'da Muğla'dasın.
Gelelim izlemen gereken güzergaha (İşim gereği Ayda enaz 1-2 kez gittiğim için yolu çok iyi biliyorum)
İzmir - Selçuk - Ortaklar - Aydın -Çine - Muğla
İzmir'den Selçuk'a kadar, 76 km, dümdüz bir yol. İzmir'den Selçuk'a sadece birkaç su molasıyla gidilebilir.
Selçuk'tan sonra yaklaşık 10 kmlik bir tırmanma var ve bu aşıldıktan sonra sonra Ortaklar'a kadar iniş oradan da Aydın'a kadar ip gibi bir yol.
Aydın'a vardığında km saatin 125'i gösterecek. Aydın'dan sonraki ilk hedef Çine.36 km. Bu yol inişli ve çıkışlı bir yol. Esas ızdırap Çine'den sonra başlıyor. Son 64 km bol yokuşlu ve vrajlı.
Bu yol yapılır ama Ağustos ayında değil. Bir de bu yola gitmeden önce mapmyride'dan mutlaka eğim haritasına bakılmalı ve ona göre konsantre olunmalı.
Saygılar