Scudo Sports

Ege yada Marmara'dan Antalya planlayan var mı?

Tepki
45
selamlar.ben ve bi arkadasım usak'tan antalya'ya tur planlıyoruz.ikimizde uzun turda tecrübesiz sayılırız.temmuz ortalarında böyle bi planı olan varsa takılabiliriz peşinize.var mı planlayan:D

Scudo
temmuz sonu veya eylül sonu gibi izmirden antalyaya bende düşünüyorum hatta tur planımda şöyle

cumartesi............ 1. gün izmir - kuşadası 95 km
pazar.................. 2. gün kuşadası - didim 77 km
pazartesi............. 3. gün didim - bodrum 119 km
salı......................4. gün bodrum - datça feribotla datça 0 marmaris 69 km
çarşamba..............5. gün marmaris - fethiye 128 km
perşembe..............6. gün fethiye - kaş 107 km
cuma....................7. gün kaş - finike 71 km
cumartesi..............8. gün finike - antalya 116 km akşam ilk otobüsle istanbula dönüş

bende 3 temmuzda istanbul'dan başlayıp çanakkale-izmir-muğla-antalya-mersin-hatay rotasında tur yapıcam

@alperen bağcı

alperen tur planım şimdilik böyle belkide değişiklikler olabilir yakın mesafelerden gün kazanıp fethiyede fazladan kalıp ölüdeniz kelebekler vadisi saklı kent gezisi yapmak falan kemerde adrasan koyunda fazladan kalmak gibi bakalım şimdilik böyle yolda karar vericem artık :)

• Beğen
Tepkiler: alperen bağcı
alperen eğer ağırdan alıp günde 50 60 km yol katetmeyi ve çadırda gecelemeyi uygun bulursan bizim tura katılmanı tavsiye ederim.
16 17 temmuz gibi yola çıkacağız.
rota: istanbul silivri- gelibolu ecebat- çanakkale- izmir- antalya kemer
tahmini süre: 6 - 8 hafta

@çağlar hüseyin acar

çok güzel rota ama ben 2-3 hafta yapmayı düsünüyodum.samet'in kafasını ağrıtıcam yollarda gevezeliğimle galiba:D

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
eylül 15 gibi bu turu yapmayı düşünen olursa ben de varım :)

ben turu eylüle aldım temmuzda o yollar hiç çekilmeyecek gibi daha yeni geldim fethiyeden 1 hafta boyunca hergün 42 dereceydi sabah 8 de 35 derece oluyordu o havada pedal basılmaz bide sırf rampa çok zor olur o yüzden ramazandan sonraya attım turu.

Zaman uyarsa katılmak isterim, geçen sene de İzmire kadar kısmını yine bu tarihlerde tamamlamıştım. Devam niteliğinde olur.

@gurkan

gürkan abi samet ramazandan sonraya atmış turu.temmuz 15 te izmir'den çıkıs yapıp.8-9 günde antalya'ya varış gibi plan yapsak nasıl olur?

Eylül ve sonrası düşünüyorum ben de Alperencim. Yazın Temmuz sıcağında Akdeniz 'de olmak isteyeceğim tek yer Kaş'ta 30m derinliktedir :)

@çağlar hüseyin acar

çağlar abi izmir'den sizin tura katılmak en uygunu gibi gözüküyo eğer bi sorun yoksa.sizin içinde uygun mudur?

@samet_özdemir

Dostum selam,

Program gerçekten güzel haırlanmış sadece bir kaç önerim olacak. 2.gün Kuşadası-Didim yerine Kuşadası - Bodrum 157 km yapıp boşa çıkacak 3ncü günde de Bodrum yarımada turu Bodrum-Ortakent-Akyarlar-Turgutreis-Gümüşlük-Yalıkavak-Gündoğan-Göltürkbükü-Torba ve Bodrum

Böylece Bodrum yarımadasında pedallamadığım yer kalmadı diyebilirsin.
Didim'e iş için çok sık gidiyorum ve Kuşadası ve Bodrum ile kıyaslanamaz.

Sadece bir öneri...

Geri