hakanbulut
Üye
- Tepki
- 7
Arkadaşlar bugün Ege Üniversitesi Hastane bahçesinde garanti bankasının yanından bisikletim çalındı.
Salcano Astro 292 - 21" Kadro (Beyaz üstüne Kırmızı Salcano yazılı) 21"kadrolu bisiklet piyasada çok az var, muhakkak dikkat çeker.
Full Deore 9lu Vites Takımı - 48Lik ayna koluyla birlikte
29" Continental Race King 2.2 Tekerlekler (Deore LX Göbeklerle 36Tel ile örülmüş)
Önde 18lik arkada 16lık Shimano Hidrolik Fren Seti
Amoeba Vitra Sele borusu, gidon boğazı ve gidon
Siyah XCR 29" lastik uyumlu Amortisör - Bundan da piyasade çok az var, lütfen dikkat edin
Selle Italia Sele
Çamurlukları ve arkasında heybe taşıyıcısı (bagajı) ile
Gören duyan veya ilgili birşeyler duyanlar lütfen 0 505 925 33 13 den bana ulaşsınlar... Aylardır dişimden tırnağımdan arttırdığım her şey ile topladığım bu bisikleti 1hafta doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. Lütfen gözünüzü dört açarak bana yardımcı olun
(
Salcano Astro 292 - 21" Kadro (Beyaz üstüne Kırmızı Salcano yazılı) 21"kadrolu bisiklet piyasada çok az var, muhakkak dikkat çeker.
Full Deore 9lu Vites Takımı - 48Lik ayna koluyla birlikte
29" Continental Race King 2.2 Tekerlekler (Deore LX Göbeklerle 36Tel ile örülmüş)
Önde 18lik arkada 16lık Shimano Hidrolik Fren Seti
Amoeba Vitra Sele borusu, gidon boğazı ve gidon
Siyah XCR 29" lastik uyumlu Amortisör - Bundan da piyasade çok az var, lütfen dikkat edin
Selle Italia Sele
Çamurlukları ve arkasında heybe taşıyıcısı (bagajı) ile
Gören duyan veya ilgili birşeyler duyanlar lütfen 0 505 925 33 13 den bana ulaşsınlar... Aylardır dişimden tırnağımdan arttırdığım her şey ile topladığım bu bisikleti 1hafta doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. Lütfen gözünüzü dört açarak bana yardımcı olun