Scudo Sports

Efsaneler ölmez sizce?

buzlulimon

Üye
Tepki
7
İsim
mustafa
eski araçlarım az düşmedim şimdide sedona 410 almayı düşünüyorum ne düşünürsünüzIMG_20160629_201213.jpg

Dosyalar

• IMG_20160629_201225.jpg
    IMG_20160629_201225.jpg
    225,1 KB · Okunma: 160
  • IMG_20160629_201230.jpg
    IMG_20160629_201230.jpg
    217,1 KB · Okunma: 161
  • Beğen
Tepkiler: samurusov
Scudo
Pinterest adında bi sosyal paylaşım platformu var. Orada böyle eski püskü kenara atılmış bisikletleri tekrardan elden geçirip dehşet şeyler ortaya koyan adamlar var. Bu ecnebilerde geri dönüşüm hobi olmuş. İnsan gerçekten hayret ediyo. Aynı şekilde seninde zamanın ve maddiyatın yetiyosa,(iki boya bi kaç ıvır zıvır) yapmanı tavsiye ederim.

• Beğen
bolca vaktim var ama elimden öyle işler gelmez bugün cıkardım depodan yarın temizlicem sökcem bi tamamen bianchi saglam zaten hatta efsane bisiklet rüzgarı arkaya alınca harika gidiyor

@buzlulimon benim elimde böyle bi kaç eski pisikletim olsa,üzerindeki butun parçaları söker o kadroyu kafama göre boyamayı desen şekil yapmayı çok isterdim.sonra bisikletçiye götürüp şunlara en ucuzundan bişiler tak derdim. Hurda dan kadro arıyorum bu aralar. Bulursam yapıcam.şimdi kıskandım seni

anatolia baya agir bir bisiklet ama hatta abartırsam eşek ölüsü gibi ama zamanında az kullanmamıştım concord mavi olan çoçukluk bisikletim boyası saglam çıktı onu tamir edip fotograf atacağım o kolay diğeri zor ugraştırır concord a direksiyon bulayım bitane yani gidon :D

ben gidona direksiyon diyorum yoksa dairesel bişey canlanmasın

düz gidon bulsam ama ölçülerini bilmiyorum

EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİRLER...

@lampsakos
bu attıklarını yapanların elinden iş geliyormuş ben beceremem

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
efsane değil dostum bu kestane hatta kestane bile değil bence :) Yenilik iyi gelecektir. Akıyo ya bu dersin al gitsin :booo:

Restorasyona değecek bisikletle uğraşmak daha lazım gelir. Kadro açısı iyi olmayan, dönüşüme müsait olmayan bisikletle uğraşmak biraz israf olabilir ama bir yandan da anıları depreştiren yanları olduğu için çok külfetli olmayacak şekilde uğraşılabişir. Son olarak 410a geçerseniz eşekten inip Halis Karataş a binmiş gibi hissedeceksiniz, kesinlikle tavsiye ederim.

Çok heyecanlı gördüm sizi . bu bisikletlerle uğraşmaya değmez . uğraşacaksaniz en azindan eski tip(klasik gorunumunde-retro) bir bisiklet kadrosu arayın derim ben .

@Major Tom bildim bileli her platformda bunu kullanırım efsaneden öte benim için

@furkan.zaman küçük mavi bisikletle uğraşacağım ama diğeriyle değil diğeri çok ağır bir bisiklet zaten

@Yuppata siz sedona 410 kullandınız galiba bide forumda forumda popiler bir bisiklet haline gelmiş

Kings Never Die :)

Aklıma bu efsane parça geldi.

Bencede efsaneler ölmez. O bisikletlere binmeseydin bugünkü sen olmayacaktın. Şahsi fikrim benim en güzel zamanlarım şuan elimdeki efsane Btwin rockrider 560 la değil, 2.5 yaşında bindiğim sarı Bmx bisikletimde ve sünnetimde level atladığım 300 liralık Bianchi Vector mudur nedir onla geçti :) Neyi öğrendiysem ve adrenalini yaşadıysam onlarda yaptım. Tek el sürme, iki el bırakarak defalarca düşme, bir bisiklete en fazla kaç kişi bineriz fikriyle arka tekere 1 ortaya 2 ön tekere 1 kişi ve selede 1 kişi amortisör 0 a dayanmış sürmeye çalışma, ön takla atarak kaza, sırtımda 90 kilo çocukla beraber düşerek dizimi,dirseğimi ve ayağımı yüzme, manavın köşesinden dönerken dökülmüş deterjanlı su yüzünden kayıp giden arabanın altına girme... İlkler ve eşi benzeri olmayan tecrübeler. Efsaneler nasıl ölebilirki ?

• Beğen
Tepkiler: buzlulimon
Mahallemizde çılgın bir abi vardi birsuru ufak çocuk 6 yaşında filaniz 5 kişi bisiklete binmistik gidonda oturan vardi

• Beğen
Geri