Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

Scudo
@Mehmet Keskin58

Kim yapıyorsa tebrik ederim. Özellikle yağmur ile hayati önem kazanan bu ayrıntıyı atlamadıkları için.

@srdrmrs

serdar sağanak çok şiddetli olur ise zati ne olacağıda belli olmaz ,anında yarışı keserlermi bilemem.poseidon diye bir site var ora çok sağlam raporlar veriyor hava durumu için ,ama pazar sabahı saat 06.00 da bakmak lazım

şarköyde benim yazlık var o yüzden ben kesin gideceğim uzun zamandır görmedim oraları.. bakalım umarım sıkıntılı bir hava durumu olmaz.

@srdrmrs

(link)

serdar ,sol tarafta çerçeve içinde rain full yap sağ taraftaki çerçeveyide 23 nisan saat 12.00 yap beyaz noktalar görecen oralarda yağmur olacak tabi burayı takip etmek lazım ,şu an temiz.

@Kudret Kurtcebe abi yolda tıngır mıngır ilerlemekteydim. Bir baktım ki yolun karşı tarafında Ali Rıza Fırıncı antremanda aman abi dikkat rakiplerin pes etmemiş çalışmakta

@ahmetyavuz

ali rıza fırıncı tahminen cihat yurtseven ikisi aynı takımda zati,iyi olan kazanacak .çalışan kaybetmeyecek ,

nashira ,arka plan ali rıza dostum

YARIŞA KATILACAK ARKADAŞLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU... GÜNCELLEME!!!!!
23 Nisan 2017 Pazar günü Tekirdağ - Şarköy arasında yapılacak Ulusal Egemenlik Yol yarışın başlama saati 12:00'dir.
Yarış günü sabahı numara ve çiplerin dağıtılması ve nihai kayıtların yapılması sırasında yaşanacak yoğunluğu azaltmak için 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 17:00 - 19:00 saatleri arasında kesin kayıtlar alınarak numara ve çipler dağıtılacak.
Yarış günü gelecek katılımcılar için ise dağıtım ve kayıt işlemleri 23 Nisan 2017 pazar günü saat 08:30 -10:30 arasında Start alanında yapılacak.
Ve ayrıca yarışa bir gün öncesinden gelen katılımcıları bilgilendirmek amacıyla 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 17:00 de teknik toplantı yapılacak.
22 Nisan 2017 Cumartesi Saat 17:00 - 19:00 Belge kontrolü, sırt numaraları ve çiplerin dağıtımı Yer : Atatürk Spor Salonu
22 Nisan 2017 Cumartesi Saat 17:00 Teknik Toplantı Yer Atatürk Spor Salonu
23 Nisan 2017 Pazar Saat 08:00 - 10:30 Belge kontrolü, sırt numaraları ve çiplerin dağıtımı Yer : Start Alanı (Sahil Şeridi Turizm Danışma Bürosu arkası)
23 Nisan 2017 Pazar Saat 12:00 Start
Trakya Bisiklet ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kesin kayit listesi linkini atabilirmisiniz.

Ooh çok iyi yaa ne güzel :) .Şimdi yarışa katılacak herkes hoş bir psikolojiye girmiştir. Başarılar. Kazasız belasiz biter güzelce InşaAllah.

@Kudret Kurtcebe hocam ben mail attim cevapta verdiler tamamdır dediler ama hala kaydımı silmediler. Ne olucak şimdi.

@Carcass06

kayıt orada durur ama sizin açıdan bir sorun olacağını zannetmiyorum .siz katılımda zati bulunmayacağınızı belirttiniz.

Arkadaslar numara almak icin gercekten erken gelin numarayi 2-3 kisilik binheyet dağıtıyor salonda 50 kişi var yok 1 saattir numara almayı bekliyorum. Edirne yarısı gibi her kategoriye ayri masa acma olayi yok on yuzden erken gelin

Geri