Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

Katılmayı çok isterim. 2 senedir pedal çeviriyorum. 105 setli yarış bisikletimi 5 ay önce aldım. (link) strava profilim de bu. Yokuşları sevdiğimi söyleyemem hatta nefret ederim. Yokuşta en fazla 12-13 km o da ayakta iken hıza çıkabiliyorum. Düz yolda 27-28 km average speed kasarım da ilk 26 km beni düşündürdü. Bisikletime alıştım. Hangi yolda, kaçıncı viteste, nasıl giderim kestirebiliyorum lakin bu yarış için yeterli miyim bilemiyorum. Derdim 1. olmak değil yalnızca katılmak. O yarışı bitirmek isterim. Sizce katılmalı mıyım yoksa es mi geçmeliyim? (İlk yarış deneyimim olacak)

Scudo
Bu videoya bakarak daha çok hazırlanmam lazım öyle görünüyor. Güzergah çok güzel manzarası olsun, yolu olsun. Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.

@Kudret Kurtcebe Cidden çok güzel bir güzergah görülmeye değer yerler. Ama yarışa kendimizi kaptırınca ne derece bu güzelliklerin farkına varabileceğiz orası muamma :D

@Ahmet.KOÇ

valla ahmet dostum denize bakıyım derken birde bakmışın ben uçmuşum yardan aşağı ...:komik::komik::komik::komik::komik:

@Ahmet.KOÇ

bu arada

(link)

inşallah yağmaz ,hafif yağmur ,buda aynen inişlerde kayıp savrulmaca ve virajlarda ,
kuvvetli rüzgar 28 km ,

@Kudret Kurtcebe valla abi manzara müthiş ama bir de çok tehlikeli virajlar var. Videonun son bölümündeki kıvrımlı iniş kısmı çok güzel ve bir o kadar tehlikeli. Yollar çift yönlü trafiğe kapalı olacaktır umarım.

@Kudret Kurtcebe daha çok var abi ya o tahminler daha çoook değişir ve inşallah şöyle 20 derece civarı güneşli bir güne denk gelir. Yoksa yağmurlu hava o inişlerde çok sıkıntı çıkarır.

Katılımın 400 yarışmacı ile sınırlandırıldığı yarış için dün akşam saatlerinde açılan kayıtlar henüz 24 saat bile geçmeden 300 kişiye ulaştı. Kayıt Listeleri, Parkur ile ilgili son yol durumu bilgileri, video görüntüler ve fotoğraflar için sayfamız sık sık güncellenecektir. Lütfen takipte kalınız. - See more at: (link)

(link)

kayıt listelerini henüz koymadılar ...

Arkadaşlar yarışa katılım ücretsiz mi, ücretsiz değilse nereye ödeme yapıyoruz. Önceki yorumlarda ücretli olduğuna dair yorumlar okudum ancak sitede böyle bir ibare göremedim.

@ahmetmbul

kayıt oldum ama ücretli değilki olduk ,ha sonradan ücret konur ise zati etik olmaz ,atıyorum 150 lira istenir ise katılacağımı zannetmem,

@Kudret Kurtcebe kayıt listesi açıklanır mı? Açıklanırsa ne zaman durumumu bildiren mail attim ne dönüş var ne bir şey. Bisikletim olsa gelicem ama beklemem lazım istediğim makine daha distribütörün elinde değil :(

Felaket amatör şekilde yönetiliyor şu anda bu organizasyon. 90'lı yıllara geri götüren bir sitede paragraflarına bile ayrılmamış birkaç yazı vs. -miş'li, -muş'lu cevaplara göre bir şeyler belirlemeye çalışıyoruz kafamızda. Niyeyse böyle gizemli bir hava var yarış üzerinde. Elbette kesin bilgiler açıklanacaktır her türlü konyla ilgili ama bunu son 1 gün kalaya falan bırakmasalar iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@televole2

bekle gör politikası yapacağız o zaman ,amatörce aynen.

zaman_tablosu.jpg

zaman tablosu geldi liste gelmedi..

23 Nisan gürü Tekirdağ-Şarköy arasında düzenlenecek büyük yarış için öngörülen zaman tablosu da hazırlandı. Her seviye yarışmacı için düşünülen 6 Ortalama hız olasılığına göre saat 11:00 de başlayacak yarışta geçiş bölgeleri ve kritik noktaların olası geçiş saatlerini gösteren tablo'da maksimum ortalama hız 32 km/s olarak öngörülüyor. Parkur'da %18 e varan zorlu tırmanışlar ve teknik inişler nedeniyle 73,8 km. uzunluğundaki parkurda Şarköy'deki bitişe varış tahmini saat 13:30 civarında olması bekleniyor. - See more at: (link)

(link)

bu akşam yayınlanacak listeler ,özelden mesajı aldım arkadaşlar..

Bu belirtilen zamanlarda belirtilen noktalarda olamazsak diskalifiye mi ediliyoruz yani?

@televole2

direk face sayfasına girerek soruyu sorabilirsiniz..ya da özelden sorun hemen cevaplıyorlar..

(link)

buradan bizleri de bilgilendirirseniz seviniriz.

400 kişi sayısı oldukça az...

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Kerem Groims evet haklsınız daha spor yapan antrenman yapan yarışı duymuyan onlarca kişi var,az önce bir arkadaşımı aradım adamın haberi bile yokmuş hemen kyaıt olucam dedi,yani duymuyan insanlar çok daha var sanrım,limit neden 400 acaba limit olmasa daha iyi olur,tabi vardır bir bildikleri sanrım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri