Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

konaklama otel hakında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba,ferdi bir katılımcı olmayı düşünüyorum,ama otel nerde ne kadara bulurum,odaya biisklet izni verirlermi gibi deli sorular var kafamda,uygun bildğiniz otel varmı acaba

Scudo
@Kudret Kurtcebe hocam o iletişimolayını düşündümde,belki forumdan ferdi katılan gidicek arkadaşlar var ise onların fikrilerni merak etim,bir danışmak istedim bu yüzden

@mutlu07

yok mutlu ben sana yazmadım diğer arkadaşa yazdım katılamıyor.

@Carcass06

arkadaşımız katılamıyor..

Ne yalan söyleyeyim çok özeniyorum böyle etkinliklere. Katılım göstereceklere şimdiden başarılar.

@mutlu07

@mutlu07 bey sonunda çok istediğiniz ödüllü bir yarışma çıktı karşınıza, bakalım ödülü alabilecekmisiniz takipteyim :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@N.ÖZKAN gitmiyorumki ödül cok az beyfendi,ben fransa turunda bile en az 2 bin avro aliyorum,geçen sene 7 etap aldım bu sene ora gidicem yine

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
Yarı
@Kudret Kurtcebe

Bu video hazırlanırken hangi program kullanılmış bilgisi olan var mı?

@BerkEvren Relive.cc den farklı olması lazım. Relive.cc gidilen yolun uzaydan görüntüsünü gönderiyor. Burada yolu gitmeden sadece rota hazırlanmış ve görüntüsü oluşturulmuş sanırım.

@Ahmet.KOÇ Bu program relive.cc daha önce bu rotayı yapmış birinin videosuna benziyor.

@trainspotting35 Evet baktım relive.cc imiş. Bir ara kullanıyordum grafikleri değişmiş. Güzergahı gitmeden videosunu çıkarabilecek bir program diye heyecanlanmıştım birden :)

(link)

ilk 26 km 'in eğimleri hatırı sayılır bir biçimde gözükmekte 6 eğim ,7 eğim ve hatta 26 ıncı km 'de 10 eğim ,burada zaman barajına takılmamak için süratli çıkılmasında yarar var, 2 saat 01 saniyede 26 km 'yi tamamlayan aynen diskalifiye olacak yani 1 saniye ile elenecek ,bura çok önemli..ilk 26 km ..

Ne yapıp edip geleceğim bu yarışa inşallah. Son iki hafta yokuş hazırlıkları ile sürecek. Zorlu bir parkur.

@Ahmet.KOÇ

30 km lik eğim çalışması yapma durumu tabi ora aynen göçbeyli -bıçkıdere -göçbeyli 17 eğimler ,,,non stop pedal

her katilimciya basit bir madalya verebilirseniz, bizim gibi, yilda 3-4 tane yarisa girip, her madalyasini saklayanlar icin uzun sure hatirlanacak bir yaris olur.
Bunun maliyetinin cok olmayacagini dusunuyorum. Yarisa katacagi deger emin olun maliyetinden cok daha yuksek olacaktir.
@Wasabie

@mithgor hocam bunları söyleyecek kişi ben değilim, çünkü organizatör değilim :) mutlu erçevik hocam organize ediyor.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
pardon o zaman :)

Geri