Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

Wasabie

Daimi Üye
Tepki
1.172
İsim
ALİ ALPER
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar 23 nisan 'da tekirdağ - şarköy arasında yarış yapılacaktır.
faaliyet programımızda yer alan ve 23 Nisan 2017 tarihinde Tekirdağ – Şarköy arasındaki 73.km. lik parkurda koşulacak olan Ulusal Egemenlik Kupası Yol Yarışı için geri sayım başladı.
Tekirdağ Sahil Barış ve Özgürlük Parkı önünde başlayacak yarış Altınova, Barbaros, Kumbağ, Yeniköy, Uçmakdere, Hoşköy, Kirazlı, Çınarlı, Mürefte, Yukarıkalamış, Aşağıkalamış ve Eriklice rotasını takip ederek Şarköy Cumhuriyet Meydanı önünde sona erecek.
19-29 yaş, 30-39 yaş, 40-49 yaş, 50+ Erkekler ve 19+ Kadınlar kategorisi olmak üzere toplam 5 ayrı kategoride gerçekleşecek yarışta tüm kategoriler topluca start alacak. Yarış sonunda her bir kategori için ayrı ayrı klasman çıkacak.
Toplam 1800 metre evelasyon içeren parkurun yaklaşık %30 luk bölümü oldukça kaliteli sıcak asfalt, kalan bölüm yol bisikleti sürüşü için elverişli soğuk asfalt satıh içeriyor. Yer yer %18 i bulan tırmanışları ve teknik inişleri ile zorluk derecesi oldukça yüksek ancak özellikle Yeniköy, Uçmakdere, Hoşköy, Çınarlı geçişleri sırasında eşsiz manzarası ile yarışmacıları büyüleyecek nitelikte olan 73 km.lik parkurda (5km. lik neutral start dahil ) 26.km Yeniköy ve 52.km. Kirazlı köyü içerisinde organizasyon tarafından 2 adet su ve beslenme istasyonu kurulacak.
Zaman barajı 26. Km. Yeniköy ( 2 Saat ) ve bitiş noktası Şarköy (4,5 saat) olmak üzere iki ayrı noktada uygulanacak. Tüm kategorilerde zamanlar elektronik sistem ile (Transponder/Çip) alınacak.
Yarışta her bir kategoride ilk üç dereceye giren sporculara madalya ve kupa ödülünün yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın ödülü verilecek.
Yarış sonunda bitiş alanında sporcuların Tekirdağ’a transferi için Otobüs ve bisikletlerin taşınması için ayrıca araçlar yer alacak. Ayrıca yine bitiş alanında yarışmacılar için atıştırmalık ikramlar bulunacak.
400 yarışmacı ile sınırlandırılacak yarışın web üzerinden gerçekleştirilecek online kayıtları ve yarış ile ilgili diğer tüm teknik detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağız.
Lütfen sayfamızı izlemeye devam edin…
(link)
indir.png

Scudo
Duyurusunu çok geç yapmanız dışında harika :)
(23 gün var) :kötü:

Strava rotası yaptım, sanırım böyle bir şey olacak:
(link)
(Start ve Finiş noktaları tam doğru değil)

qwewqedasfd.png

Strava, yukarı kalamışı düz kabul ediyor ilginç :naslyany:

Yazın arkadaşların düğününde takacağımız altınlardan birini burdan çıkarır mıyız? Kim bilir, deneyelim :)

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
Ben de diyodum yaşadığım yere yakın yarış olsun da izlemeye gideyim(Henüz katılamam çünkü :) )

Pazartesi günü detaylar ve kayıt linki açılacakmış...

• Beğen
Tepkiler: lealtad
ben katılmayı düşünüyorum.

73 km lik parkurda 1800m. tırmanış iyi bir değermiş. Biraz yakın olsam o bölgeye kaçırılmayacak parkurmuş:harika:

2-3 kere gittim geçen sene. Çok fazla kişi ile o virajlar inilirse, büyük tehlikeler olabilir. Çok iyi önlem alınması gerekiyor..
Belki de yapılmış en keyifli yarış olacaktır.

Aracımla gelsem start alanına yakın, aracı bırakabileceğim bir yer var mıdır? Bir de yarış bittikten sonra otobüslerle start noktasına mı taşınacağız o kısmı anlayamadım?

@televole2
sahil otoparkı var oraya bırakırsınız hocam otobüslerin sahil tarafına taşınacağını düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: televole2
19-29 yaş, 30-39 yaş, 40-49 yaş, 50+ Erkekler ve 19+ Kadınlar kategorisi olmak üzere toplam 5 ayrı kategoride gerçekleşecek yarışta tüm kategoriler topluca start alacak. Yarış sonunda her bir kategori için ayrı ayrı klasman çıkacak. -

60 artıyıda geçmedik gerçi 60 yaş olduk ,düşünüyorum öyleyse varım diyeceğimde
otobüs ile tekirdağ yaparım dönüşte otobüs olur ,tabi organizasyon yapmak lazım, bir kaç kişi otobüs kiralama olabilirmi yada minibüs ya da bir arkadaşın arabası ile gitmece ,tabi benzin ortak olur program şart tabi..

haritasar.jpg

hiç bu rotada sürmedim ,ama ana yolu takip etmece ..

birinciye tam ikinciye yarım altın üçüncüye çeyrek altın valla güzel yahu..

Merhaba,

Velocity216 Bisiklet Takımı olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'dan yakın yarışlara otobüslerle gidiyoruz. Tekirdağ için organize ettiğimiz ulaşım alternatifi detayları web sayfamızdadır...

(link)

Katılan herkese başarılar dileriz.

@evrenozbilen

evren günaydın ,bende ekledim kendimi ama ablamın cebini verdim bende yok
pt günü ödeme yaparım

Ön kayıt sonrası 2 iş günü içerisinde ödemeyi aşağıdaki kayıt formunu doldurduktan sonra sizinle paylaşılacak olan banka hesabına göndermeniz gerekmektedir. Aksi durumda ön kaydınız silinecektir

bu paylaşma buradan yapılacak herhalde evren,
valla iyi oldu

:harika::harika::harika:

08-Bostanc.jpg

burada bana yakın evren bostancı köprüsü durağı b noktasınada yetişirim saat 05.00 'de burada olurum..a noktasından içmelerden otobüs 04.00 kalkar diye plan yapıyorum tabi.

16490855_Q6GaqR8lcZI3R5Wqh6kp_o_sDURDoq0o5-9BPKgSaf4.jpg

bostancı köprüsü otobüs durağı.

istanbul’dan Çıkış Saati(Kartal)(Tahmini): 05:00
kartaldan 05.00 de çıkılsa ben zati bostancı köprüsünde saat 05.00 de olurum

Yarışmaya katılım şartları neler dir ve gerekli olan belgeler varmı?

komşu ülkelere de duyurdum, yurtdışı katılımları da olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve anon
@Number Pİ

lisans çıkartma zorunluluğu var ,özel hastanelerden sağlık raporu alınabilir ,daha sonra gençlik ve spor bakanlığından 1 yıllık lisans artı iki adet vesikalık resim ,pt günü teknik ayrıntılar belli olacak katılım ücretinin olup olmadığı gibi.

Yarışta her bir kategoride ilk üç dereceye giren sporculara madalya ve kupa ödülünün yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın ödülü verilecek.

gidiş geliş masrafları bile kurtarmaz ki :D biri sponsor olsa da karbon bir yol bisikleti verseler bir babayiğid yada bir bisiklet firması hem reklamınıda yapmış olurdu :D

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret Abi,

Banka bilgileri ve ödeme opsiyon bilgisi mailde belirtilecek. Ödeme yapılmasından sonra oluşturulmuş Whatsapp grubuna kişiler eklenecek ve organizasyonun en başından en sonuna kadar tüm bilgiler buradan duyrulacak, bildirilecek. Bostancı duruğa konusu ise sitemizde durakları işaretlediğimiz rota haritasında Bostancı durağı köprünün üstünde işaretlenmiş. Onu dikkate almayın, düzelteceğiz. Tuzla'dan Kadıköy istikametindeki Metro çıkışında durmayı planlıyoruz. Daha önceki tecrübelerimizle sabah saatlerinde bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyoruz.

Görüşmek üzere,

Geri