Scudo Sports

Efsane Lakers oyuncusu Kobe Bryant hayatını kaybetti

Oxsy

Forum Bağımlısı
Tepki
1.956
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kobe Bryant, Kaliforniyada geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmiş.
Üzücü.
Çok büyük bir sporcu. Çok büyük bir basketbol oyuncusu.Screenshot_20200126-230606.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Yazık, çok üzüldüm. Daha 41 yaşındaydı.

blackmamba :( vaybe 2020 ye bak bir geldi pir geldi,deplremler,salgın hastalıklar,savaşın eşiğindeki ortadoğu (herzamanki hali) tek eksiğimiz uzaylı istilası! onuda gördükmü tamamdır!

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
la trafiğinden kaçmak için ulaşımı helikopter ile gerçekleştiriyodu buda sonu oldu

Ölüm yanı başımızda duruyor. Çok üzücü, basketbol camiasının yıldızıydı, şoke oldum...:(

Ölmeden önceki son fotoğrafı

FB_IMG_1580073540772.jpg

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
Çok üzüldüm gerçekten. İşin tuhaf tarafı 8 yıl önce atmış olduğu bir tweetde "bir gün helikopter kazasında öleceğim" şeklinde ifadesi.

Toprağı bol olsun. Gençliğimizin kahramanı, büyük bir sporcuydu.

başlıktaki soy isim hatasını düzeltsek mi? beklenmedik bir ölüm oldu, farklı dallardaki sporculara bile çok büyük bir ilhamdı kendisi.

ışıklar içinde uyu

bu konuda ne diyebileceğimi hala bilmiyorum. hiç böyle bir şok ve üzüntü yaşamamıştım. neden bu kadar etkilendiğimi de bilmiyorum. sürekli kobe ile ilgili şeyler geliyor önüme ister istemez. her seferinde bu şoku ve üzüntüyü tekrar yaşıyorum. gerçekten çok sevdiğim bir sporcuydu. toprağı bol olsun.

Hidayet ve Mehmet Okur yüzünden,Bryant'ın o kadar çok maçını izledim ki..
Zamanında hayranlıkla izlediğim ama şimdi inanılmaz itici bulduğum Hidayet'in Bryant'a bir bloğu var..Sanırım o maçı tv'de canlı izlemiştim..Çok acayip bir şeydi..İnanılmaz bozulmuştu Bryant..Bryant'ın blok yemesi,hakikaten şoktu yani..

Toprağı bol olsun..''Hızlı yaşadı,çabuk öldü'' derler ya,tam da Kobe Bryant'a cuk oturan bir söylem bu..

saati 4e kurup,lakers maçı izlicem diye uykusuz işe gittiğim günler helal olsun karamambaya

Geri