Scudo Sports

Edremit - Akçay - Güre .::Toplam 30Km::.

Edremit'ten Akçay'a taşındığımız için mecburen güzergahım değişti;
Artık Akçay'dan Altınoluk'a gidiyorum.

Gidiş-Dönüş : 34 km.
Ortalama Hız : 20.6 km.

Scudo
İlk önce unu söylemeliyim bisikleti seçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini diğer büyük gezilerinde hatta ve hatta bu gezinde de anlamışsındır. Önünde olan bütün engelleri tanıma engeller seni durdurmasın fotoğraf ekleme rehberi var sitede ama ekleyebilmişsin galiba yukarıda unutma herkes senin gibi başlar kimse doğduğunda profesyonel bisiklet sürücüsü değildi...

Ek olarak yama takımı (pompa, yama, yapıştırıcı vs.), küçükde olsa harita, ve kesinlikle kask olsun. Bunların dışında ileride eldiven, tayt veya forma alacaksındır zaten...

@PRO|Bisiklet
eldiven ve kaskı zaten aldım ve Ayvalık turumda kullandım, insan gerçekten güvenliği hissediyor;

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=30132

kaliteli ve profesyonel bir bisiklet muhakkak çok daha faydalı ve rahattır ama sizin de dediğiniz gibi şimdilik bu da işimi görüyor. ama ileride alaağım:)

ilginiz ve yorumunuz için çok teşekkürler :)

mrh.ben havranda yaşıyorum dağcılıkla uğraşıyorum en son ağrı tırmanışını yaptım 30 ağustosta bisikletimde var her yere gidebilirim bu tarz arkadaşlarla bu bölgede devamlı duranlarla tanışmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Özkan APAYDIN
@Sait Hasançufadaroğlu

Merhabalar !

Bisiklet kullanımına bu kadar uygun bir yörede bisiklet kullanan arkadaşların azlığı gerçekten garip; ama bazen birileriyle tanışmak, karşılaşmak güzel oluyor. ;)

Forumun "Tanışma" bölümünde bir arkadaşın "Akçay" başlıklı konusunu görmüştüm. Yazan birkaç arkadaş çıkmış, hatta ben de yazdım, ama bir karşılık alamadım. Dolayısıyla herhangi bir toplu organizasyonun olup olmadığını bilmiyorum ama siz de yazarsanız belki bir buluşma ayarlanabilir.

Konunun linki burada;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47802

Görüşmek dileğiyle...

merhaba serkan bende edremitteyim bu hafta sonu bende güreye gittim geldim dönüş biraz rüzgara karşı olsada çok güzeldi.görüşelim mutlaka burda çok güzel güzergahlar var

Bisiklet dünyasına hoşgeldin...
Hem de en güzel yerlerden biri olan Akçay'dan geldin...
Ne iyi ettin...

@gamze topçu

Merhabalar...
Evet artık sürekli olarak Akçay'dayım. Uygun bir gün/mekan belirleyelim ona göre buluşup tanışabiliriz iyi olur.

Detayları özelden görüşebiliriz.

@Özkan APAYDIN

Merhaba!
Geçen yıl açtığım bu konu sayesinde birileriyle tanışmak güzel olur, uygun bir zamanda görüşüp tanışmayı isterim elbette.

Detaylı konuları özelden görüşebiliriz.

Evde nostalji yaparken bisikletforum ailesine ilk katıldığım zamanı ve forumda açtığım bu ilk konuyu gördüm. Çok duygulandım...
O günden bugüne çok şeyler değişti. Bunlardan sadece maddi olanlardan bazıları ikinci sayfada görülen bisiklet ve aşılan kilometreler...
Manevi olanlarsa cabası...

Ama keşke yine o eski demir yığınımla, eski acemiliğimle geçme imkanım olsa bu yollardan...
Keşke yine "Acaba bu sefer Edremit yolundaki köpeklerden kaçmayı başarabilecek miyim!" korkularını yaşasam...
Keşke bu 15 Temmuz 2008 akşamında, saat 19.47'de çektiğim bu fotoğraftaki yazının yanıbaşına oturup denize bakabilsem...

http://b1204.hizliresim.com/w/3/425z4.jpg

Ama ne yazık ki, ve tam da fotoğrafta yazdığı gibi, "Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş..."

@Serkan Çoban
Serkan merhaba
Ben ida bisiklet grubundayım.Bu sitede gruplarda ida bisiklet dostlarına üye olabilirsin.Ayrıca facebook arama motorundan İDA Bisiklet grubu na ulaşıp üye olabilirsin grubun Faaliyetleri 5 senedir körfezde devam ediyor grup üyeleri mayıs başından ekim ayına kadar Altınoluk,edremit,güre de yazlıkcı Bir arkadaşımız yaz kış akçayda ikamet ediyor.

@semih59

Teşekkürler ama korktuğum başıma geldi ve yazdığım son mesaj yüzünden konu yeniymiş gibi anlaşıldı.
Bu konuyu 2008 de siteye ilk üye olduğumda açmıştım.
O zaman Akçay'daydım ama şu an Batman'dayım.
İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkürler.
Körfeze selamlar!

Geri