Scudo Sports

EDOSK,12 Nisan Yunanistan gezimiz.

Şu vahim (SU) olayını açıklayayım. Orestieda'da evsahipleri, katılımcılara mükellef bir yemek verdiler. Yemekten sonra 500 cc'lik bir su şişesini yanıma alıp, suluğuma doldurdum. Ardından Orestieda'dan ayrıldık ve hatırı sayılır bir yokuştan sonra; hemen suluğuma sarıldım. Kapağını açtığım gibi su sandığım sıvıyı içmeye başladım ve işte o zaman acı gerçeği öğrendim. Su diye suluğuma boca ettiğim sıvı Yunanlıların meşhur içkisi UZO çıkmasın mı...O terle ve susamışlıkla, güneşin altında birkaç yudum uzoyu kafama dikmiş oldum ve anında da suluğumu boşalttım. Fakat olayın ardından 4-5 gün geçmesine karşın henüz suluğumdaki içki kokusu geçmiş değil. Bu arada; eğer bu arkadaşlarımın bana yaptığı bir şakaysa, vay onların haline...

Scudo
:D :D :D :eek: :eek: :D :04: :ha:

(SU) olayını ne zaman açıklayacaksınız diye merak ediyordum :)
Beklenen açıklama geldi :D

O anı hiç unutamayız herhalde dimi ;)

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Gezi muhtesem olmus,sinirdan itibaren sizlerle baska diyarlara yol aldim sanki :)
Sormak istedigim konu ise su ; vize ,pasaport meseleleri nasil asildi ?Bir cesit davetiye mi sozkonusuydu ?

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
Selam, Orestieda'dan kardeş kulbümüz var ve ayrıca Dimetoka Valiliğinin davetlisiydik. Fakat pasaport ve vize zorunluydu tabi. Sadece vizeyi bu davet nedeniyle ücretsiz aldık. Yani bu sefere mahsus 1 defalık vize...

• Beğen
Tepkiler: murty ve sado
Çok güzel bir organizasyon olmuş. Fotoğraflara bakıp keşke ben de orda olsaydım dememek imkansız.
Bir sonrakine katılmayı çok isterim doğrusu. Bir de çok merak ettim Ergun bey ouzo'yu su diye doldururken nasıl anlamadınız? Kokusundan kendini belli eder aslında:)

@sado

Aramızda sizleri de görmeyi isteriz tabi... Ouzo konusuna gelince; belki dolum işlemini dışarda yaptığımdan kokusunu hiç hissetmedim. İnsanın basireti bağlanmaya görsün....

Ülkeler arası yakınlaşmaların devam etmesini,
yaptığınız turun gelenekselleşmesini diliyorum.

• Beğen
güzel bir gezi olmuş kesinlikle ,pedallarınıza sağlık..
herşey çok güzelde sanki bu tip organizasyonlarda yurtdışı için söylüyorum tek tip kıyafet dahamı güzel olur???

• Beğen
@hüseyin şahin

Teşekkür Ederiz :in:

Selamlar

Hey maşaallah.
En güzel fotoğraf sonuncusu olmuş.:)

Geri