enver avcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.452
- Bisiklet
- Scott
http://img580.imageshack.us/img580/6866/cierk.jpg
Slm dostlar.Edirne de edirne diye zebellah gibi çöktünüz tepeme yahu
peki hazırlanın gidiyoruz.3 temmuz Pazar günü sabah erkenden yola çıkıyoruz.yanınıza fazla ağırlık almayın.kontenjan falan da yok.kendine güvenen gelsin.battı balık dibe batar
sabah saat 6 da pedallarımıza basıyoruz.toplanma yerimiz avcılar itü kampus önü.do
layısıyla erken kalkmak gerekecek.2,00 lastik kullananların gelmemesini şiddetle tavsiye ediyorum.gereksiz zorlamayın kendinizi.şansımıza da hava serin olursa süper olur.ama sıcak olsada devam ederiz.hava fırtınalı olursa tur iptal olur pedallarımızı yalovaya çevirir sudüşen yaparız.gidelim bakalım ne kadar lezzetliymiş Edirne ciğeri..geri dönüşü şahsım ve birkaç kişinin daha babaeskiye kadar çevirerek yapacağı kanaatindeyim.sonrasında otobüse biner istanbula döneriz.yoksa 11-12 saat sürüşümüz ardında bir o kadar da geri dönüş yaparsak tur haddini aşar.gece sürüş olayıda otoyoldan tehlikeli.ayrıntıları buradan konuşuruz dostlar…
Toplanma yeri : AVCILAR İTÜ KAMPÜS ÖNÜ(metrobüs duraklarını geçince sağda giriş kapısı önünde)
Toplanma saati : 06:00
Hareket saati : 06:15
Gerekli olabilecekler : güneş kremi,yedek bir kıyafet,eldiven,kask,gözlük,telsiz(ben getireceğim) yedek iç lastik,pompa,yama takımı,ufak tefek anahtar falan fistan…kuru üzüm,kavrulmamış kuruyemiş.gerisi size kalmış.
2 -
3 –
4 –
Slm dostlar.Edirne de edirne diye zebellah gibi çöktünüz tepeme yahu
Toplanma yeri : AVCILAR İTÜ KAMPÜS ÖNÜ(metrobüs duraklarını geçince sağda giriş kapısı önünde)
Toplanma saati : 06:00
Hareket saati : 06:15
Gerekli olabilecekler : güneş kremi,yedek bir kıyafet,eldiven,kask,gözlük,telsiz(ben getireceğim) yedek iç lastik,pompa,yama takımı,ufak tefek anahtar falan fistan…kuru üzüm,kavrulmamış kuruyemiş.gerisi size kalmış.
2 -
3 –
4 –