Scudo Sports

Edirne'den- Roma'ya 11. Gün / Mission Completed

Scudo
Valla helal olsun ;-) iyi cesaret iyi yürek :) önce sirasiyla planladigm ege akdeniz ve karadeniz turundan sonra hedefe koyduğum yer ROMA :)

• Beğen
Tepkiler: Rahmi Çekmen
aynen öyle.. önce kendi ülkemizde uzun tur yapıp tecrübe kazanalım ..ondan sonra yurtdışı turu.. yurtdışında tur kendi ülkenden kat kat zor ama yeni dünyalar da orada ;)
@Olgun Zengin

Biraz geç olsada baştan sonra (1.-11. bölüm) sevdiğim bir dizi gibi okudum. Tebrik ederim büyük cesaret ve irade. Bu arada yolun yarısında arkadaşınızdan kurtulmanıza sevindim o ne öyle hiç durmadan jant teli kopuyor sürekli engel :D

• Beğen
Yeni ufuklara cesurca yelken açan gıpta edilecek bir macera olmuş. Tebrik ederim.

başarılı.... tek başına gerçekten başarılı...tabi güvenlik sıkıntısı yok oralarda gel bizde git bakalım tek başına uçtan uca .zor valla...

• Beğen
Çok güzel, tebrik ediyorum. Darısı bizim başımıza. Fotoğraf makinesi nedir? Tripot felan var mıydı?

@Suntalam
@Suntalam
kamerayı yere koyup zamanlayıcı açıyordum veya elinde prof. makine olanlara veriyordum kameramı onlar çekiyordu.. makine nikon d3000 o kadar iyi bi makine değil aslında

tebrikler, helal olsun.. ileriki yaşlarda özlemle bakıyoruz, keşke dememek için tüm üniversiteli genç arkadaşlara tavsiyemdir, böyle geziler..

• Beğen
Rahmi kardeşim, tebrik ediyorum. Benim için yurtdışı zor zira dil olayım yok sayılır, fakat gidenleri tebrik ediyorum. Zira tur yapmak büyük bir özveri ve emek istiyor, sabır istiyor. Herşey resimlerde görüldüğü gibi değil. Onun için kardeşim tüm anlatımların, paylaştıkların için yürekdolusu teşekkürler. Azmin için ayrıca teşekkürler. :)

İmrenmedim desem yalan olur , tebrik ederim abi macera diye buna denir :)

Dostum ellerine sağlık. Çok güzel hareket olmuş. İmrenmedim desem yalan olur...

Çok güzel bir tur. En kısa zamanda inşallah ben de yapmak istiyorum. Tur yapmak isteyen olursa haberleşelim arkadaşlar,.

Gerçekten tebrikler çok imrendim , benim de aynı şekilde planlarım var ilerisi için :)

konuyu açan arkadaş tam bir gezgin. şuanda sırt çantasıyla çıktığı turda himalayalarda.

Tebrikler, tebrikler. 11 gün... Söylemesi ne kadar kolay. Pedal çevrilen ve selede oturulan 950.400 (Dokuz yüz elli bin dört yüz) saniye desek.

Tekrar tebrik ediyorum. Çoğu kişinin düşünüp yapamadığını sen bu yaşta yapman gerçek özveri ve cesaret istiyor. Yani sen farklısın. Özellikle yaşın itibariyle bu işe başlaman önemli. Bu heyacanını kaybetmemeni farklı turları bekliyoruz. Darısı benim başıma. Saygılar.

Öncelikle seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı geçen hafta Polenezköye gittim sanırsın Yunanistqndayım o kadar uzun geldi bana sen kalk Romaya git vallah hll olsun sana kardeşim.
Bende kurban izninde karadeniz düşünüyorum kismet
(Hayal ediyorsan yapmak icin çaba göster cep telefonunda pokemon kovalama:) )

Geri