Scudo Sports

Edirne'den Antalya'ya

Tepki
31
Ve nihayet Edirne-Antalya turu başladı. 25 temmuz 2007 akşamı Edirneden çıktık. 26 temmuzda Uzunköprüdeydik ve bugün ise Keşandayız. Hava çok sıcak olduğu için genelde gün batımında ve gün doğumunda toplam 6-8 saat yol alıyoruz. Planımıza göre yolumuz 20 gün sürecek. Yarın geliboluda olacağız. ertesi gün çanakkaledeyiz . Ortalama 60-80 km yol almayı planlıyoruz. Yolculuk şunada sorunsuz devam etmektedir. Bize iyi dileklerinizi gönderin yeterli.

herkese selamlar...

fotoğrafları ekliyoruz...
sevgiyle kalın....

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Umarım turunuz zevkli eğlenceli geçer,yolda herhangi bir sorun yaşamazsınız.Size kolay gelsin diyorum.
Fotoğraflarınızı bekliyoruz...:)

ıyı yolculuklar...merakla beklıyoruz resımlerı ve ıyı haberlerınızı...

Bir trakyalı olarak özellikle uzunköprü ve keşan resimlerini acayip merak ettim :) Yolunuz açık olsun.

Hayırlı yolculuklar diliyorum. Sağ-salim gidip gelin inşallah. Fotoğraflarınızı bekleriz. Kendinize iyi bakın. Selamlar.

Gerçekten oldukça zor ve iddialı bir parkur.En kısa zamanda fotoğraflarınızı da paylaşmanız dileğiyle.

sselamlar gezi fotoğrafları ve yazılarını yayınlarsanız sevinriz...bi de tur haritası olsa görsellik açısından daha yararlı olur....

foto nasıl eklenir::: imageshack.us adresinden gözat bölümüne giriliir...
dosyadan istenilen foto seçilir...foto formatı 640 840 olarak ayarlanır(size)

sonra altta linkler çıkacak... hotlink for forums seçeneğindeki adres kopyala yapıştırla foruma konulabilir...

serik'ten mustafa

mustafateke34@hotmail.com
mustafateke34@gmail.com

İzmir torbalıdayım. akşama kuşadasında olacağım inşallah. seyit arkadaş yolu yarıda bırakmak zorunda kaldı. yola yalnız başıma devam edeceğim. yarın didimde olacağım. Dün geceyi izmir Bucada gölet parkında geçirdim. İzin verdiği için park müdürüne ve görevlilere teşekkür ederim. yolculukta izmire kadar pek birşey anlaşılmadı. hep gece gittik gündüz uyuduk. bundan sonrası gündüz yolculuk olacak. her yeri görerek resimleyerek tek başına devam edecek. Bisiklet yolculuğu bence yalnız yapılmalı. önceki kapadokya turundan aldığım lezzeti edirne-izmir yolunda alamadım. bundan sonra daha sık nete girmeye çalışacağım ve notlarımı ve resimlerimi paylaşmaya çalışacağım.
sevgiyle kalın...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Ayaklarınıza , bileklerinize kuvvet . . .
Çok zor ve aynı zamanda bir o kadar güzel bir iş yapıyorsunuz.
Aksiliklerden uzak , keyifle katedilen kilometreler sizlerin olsun .
Arkadaşların da dediği gibi yolculuk fotoğraflarınızı dörtgözle bekliyoruz . . .

ARkadaşım paylaşımlarına (fotoğraf, anı tecrübe vs.) ihtiyacımız var.
Şimdiden teşekkürler ve BAŞARILAR

arkadaşlar zafer arkadasımız resımlerı gonderdı bırazdan ekleyıp sızınle paylasacagım...resımler boyutları nedenıyle fazla byte ıcerdıgı ıcın yalnızca ıkı tane gonderebılmıs...resımlerı gorebılmek ıcın donusunu beklemek durumunda kalmayız umarım...

Zafer
http://img122.imageshack.us/img122/6417/img0319hq8.jpg

İstanbul :)
http://img113.imageshack.us/img113/7517/img0321mt3.jpg

@govicik

govicik teşekkürler resimleri koyduğun için. Resimlerin tamamını dönünce koyabileceğim. bodrumadan muğlaya geldim. kalan yolu 3 günde almak istiyorum. Bundan sonra günlük 100 km üzerinde yol alacağım.

Sevgiyle pedalla kalın...

Geri