Scudo Sports

Edirne

Scudo
tekirdağda ve çerkezköyde ilgilenen arkadaşlar var ama edirnede bende rastlamadım

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

edirneden mtbcilere soru

şehir dışına çıkmadan (merkezde) mtb mi özgürce kullanabilip çamura bulanabileceğım atlama yapabileceğim yerler biliyor musunuz

Eğer biliyorsanız uygun bir zaman birlikte mtblerimizin hakkını verebiliriz
Teşekkürler

Yıl sonu ve işlerin yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır siteye giremiyordm. Herkese mutlu yıllar...

Arkadaşlar bu sene Edirne'de üniversite okumaya başladım ve 4 yıl daha Edirne'deyim . BMX'in Flatland dalıyla uğraşmaktayım fakat ne yazık ki Edirne'de hala BMX'çi göremedim . BMX ya da diğer extreme sporlarla (kaykay,paten,trial vs.) uğraşan arkadaşlar ses verin :)

parkur olması zorunlu olan bir spor değil zaten , sokakta street yaparsın düz zeminde flatland , ya da ufak kaldırımların olduğu parklarda skateboard , yani extreme sporlarda sınırlama yok

olur da bu kadar mı olur illa var birileri biliyorum ama rastlayamadık ki

edirne bisiklet şenlikleri yakında olmalı

Selam dostlar. Edirne den mtb ile uğraşanlar var mı ? Ben Edirnede yaşıyorum bisikletim mtb fakat uzunyol bisikletine modifiye edip trakya turu yapmayı planlıyorum. Böyle planı olan dostlar varsa ulaşabilirler.

Merhaba arkadaşlar, ben de Edirne'de oturuyorum, akşam 7 gibi her gün antrenman yapıyorum. Bana katılmak isteyen olursa veya tur organizasyonu olursa sizlerle haberleşmek isterim

• Beğen
Tepkiler: adapolat
merhaba bende edirnede yaşıyorum ama bmxci bende göremedim hala :/

Geri