Scudo Sports

Edirne

tamam ergun amca buluşalım ben de geleceğim?olur mu? numaram 05557008987..carefur un karşısında o bölgede bekliyor olacağım telefonlaşırız olmadı

Scudo
Erhan, Alper ve ben kısa ama neşeli bir tur yaptık. Sonunda yağmura yakalanmamız bu turu daha da renklendirdi. Sonraki akşamlarda görüşmek üzere...

Bende Edirneliyim. Uygun olduğum biran bisiklet alıp size katılmayı düşünüyorum. Geçen sene bazı EDOSK faaliyetlerine katılmıştım. Bu sene okulum bitti tekrar ÖSS ye hazırlanıyorum. Uygun oldukça katılacağım. Ama önce düzgün bir bisiklet almam gerekiyor...

@Barış Çavuş

Bekleriz Barış. Bisiklet konusunda fikir almak istersen bizi arayabilir ya da bisikletforumdan yararlanabilirsin. Ayrıca Edosk'un yeni sezon bisiklet etkinlik programı yayınlandı. Burada da yakında yayınlayacağız...Görüşmek üzere...

Kulübede katılacağım. Bisiklet almadan önce sizlerin fikirlerini almadan bişey yapmayı düşünümüyorum. Faaliyet programını merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@M.Ergun GÖZET

Offf,foruma daha yeni bakıyorum tarihi çok erkene söylemişsiniz yav geçip gitmiş bile tur :) 21,30 civarında Çamlık'ın arka yoldan geçmiştim ben de ama bilmiyordum ki Çamlık'ta Edosk olduğunu :D

• Beğen
Bu sefer ben varım,Eğer ki bisikletim yine bir aksilik çıkarmazsa :boese157: Zaten bugun jant neonlarım da geliyor,onlarla bol bol gezmeyi düşünüyordum :D

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
Ergun Abi 21,30 demiş ; İftardan sonra saat fark etmez benim için,Bir de buluşma yeri neresi olacak?

Son durum nedir Ergun Abi,Buluşuyor muyuz veya nerede buluşuyoruz?

• Beğen
bu akşam da hoş bir gezi yaptık katılanlara teşekkrler ayrıca berker e de slmlarımı iletmek isterim..Babasıyla da tanışma fırsatım oldu:) ayrıca rahatsızlığın için geçmiş olsun anladığım kadaryla reflün var aman dikkat et kendine!

Geri