Bende Edirneliyim. Uygun olduğum biran bisiklet alıp size katılmayı düşünüyorum. Geçen sene bazı EDOSK faaliyetlerine katılmıştım. Bu sene okulum bitti tekrar ÖSS ye hazırlanıyorum. Uygun oldukça katılacağım. Ama önce düzgün bir bisiklet almam gerekiyor...
Bekleriz Barış. Bisiklet konusunda fikir almak istersen bizi arayabilir ya da bisikletforumdan yararlanabilirsin. Ayrıca Edosk'un yeni sezon bisiklet etkinlik programı yayınlandı. Burada da yakında yayınlayacağız...Görüşmek üzere...
Offf,foruma daha yeni bakıyorum tarihi çok erkene söylemişsiniz yav geçip gitmiş bile tur 21,30 civarında Çamlık'ın arka yoldan geçmiştim ben de ama bilmiyordum ki Çamlık'ta Edosk olduğunu
Bu sefer ben varım,Eğer ki bisikletim yine bir aksilik çıkarmazsa :boese157: Zaten bugun jant neonlarım da geliyor,onlarla bol bol gezmeyi düşünüyordum
bu akşam da hoş bir gezi yaptık katılanlara teşekkrler ayrıca berker e de slmlarımı iletmek isterim..Babasıyla da tanışma fırsatım oldu ayrıca rahatsızlığın için geçmiş olsun anladığım kadaryla reflün var aman dikkat et kendine!