Edirne'de yine böyle akşam turlarına gelecek arkadaşlar var mı acaba iftardan sonra yemekleri eritelim Ben her akşam çıkıp şehir içinde 30-40 km turluyorum eşlik edecekler var ise beklerim..
Edirne mizin eti butu ne , şehir içinde 30-40 km dolaşacak yer var mı?, yaklaşık 2 saat helal olsun, görürsem takılırım sana 1 hafta da 5 kilo fazlalığım var onu atarım
Kipa-Ayşekadın-C.tesi Pazarı-Baca-Vali Konağı-Kipa 6 kilometre tutuyor,Baca çevresinde biraz dolaştıktan sonra Esentepe'ye çıkıp oradan da çarşıya salınca parkuru tamamlıyorum Beldeyama Pathcat'ım var,iki yanda da ayna ve önde ışık var tanıman kolay olur
Selamlar; aslında Kipa,Karaağaç,Pazarkule ve dönüş yaklaşık 25 km. yapar. Oradan da Esentepe ve diğer güzergahlarla daha eğlenceli bir yol yapılmış olur. Yarın çıkarsanız ben de katılabilirim.
Gece olduğı için Karaağaç taraflarına yalnız gitmiyorum Ergun Abi,iftardan sonra bir saat belirleyelim buluşalım o zaman bugün.Önerim ; 21:00-Kipa önünde.Siz ne dersiniz?
bende katılabilirim sakıncası yoksa sizin için, karaağaç tarafına gidilcekse çarşıdan katılabilirim ama, iletişim için tedirginsazan at gmail nokta com a mail atarsanız cevap verebilirim malum 50 mesaj dolmadan özel mesaj gönderemiyorum
Ergun abi ve Erhan abi gittiler Karaağaç'a ben malesef tam evden çıktıktan sonra (ön dişlim zaten sürekli vitesten atıyordu) zinciri koparttım,malesef nöbetçi bisikletçi bulamadığım için kaldım İnşallah bir dahaki buluşmaya artık
Selam millet turları takip edyorum ama bir ricaaaaaammmmmmmmm olacak lütfen güzel ilinizin ve siz harka insanların fotolarını görme şansı verin bizlere......
Selamlar Edirne acaba sahurda açık lokanta bulabilirmiyiz tavsiye edbileceğiniz yerler varmı hem hesaplı hemde temiz bi yer bulabilirmiyiz...
Teşakkürler....
Bu gece olabilir. Saat 21,30 uygun mu? Bizim Edosk olarak bir toplantımız var ve 21,30 22 gibi biter. Erhan'la toplantının olduğu Çamlık'ta buluşacağız. Duyurulur..