Scudo Sports

Edirne

Merhaba arkadaşlar,
Büyükdöllük gezisine Çİlem ve ben acildeki nöbetimiz yüzünden katılamıcaz,gezide ; Hande,Tanyel,Ferit,Bedrettin,Selma,Mehmet,Ümit ve diğer arkadaşlar sizlere yardımcı olcaklar.
Herkese Bol eğlenceli bir gezi diliyorum,benim için de etli pilav yemeği unutmayın,afiyet olsun :))

Scudo
Bu mesaj en son " Dün " tarihinde saat 09:39 itibariyle Ender Alıcıoğlu tarafından düzenlenmiştir....

ender bey mesajımı duzeltmıssınız konuyu ben actım bırol senturk acmıs olmus sanırım bır yanlıslık oldu ?

merhaba Nevzat abi.Edirne'de bisiklete binmeye seninle başladım.Büyük bir keyifle 3 yıldır bunu sürdürüyoruz.Bundan böyle yeni arkadaşlar ve yeni organizasyonlarla bisiklet tutkumuzu daha fazla yaşayacağız.Uzunköprü turunuda iyi bir motivasyonla tamamladık.Bu konuda EDOSK'a teşekkürler.

hedefimiz daha uzun mesafeler.

Sevgilerimle...

@Birol ŞENTÜRK

evet birol öyle olmus hata var sanırım neyse önemlı degıl

@Nevzat ÇAKMAKLI

@Birol ŞENTÜRK

Sizleri aramızda görmek bizleride mutlu etti.Zaten amaçlardan biride yeni arkadaşlar kazanmak ve bisiklet sürmekten keyif alan insanların birarada olması.
Yeni turlarda tekrar görüşmek birlikte pedallamak üzere...

Kumanyalarımızı alırken
(link)
ceza evinin orada ara verdiğimizde
(link)
Duamızı ettikten sonra pilavlarımızı yerken
(link)
köylülerle sohbetimizi bitirdikten ve yemeklerimizi yedikten sonra ayrılma vakti..
(link)
dönüşte sıcağa dayanamıyoruz bulduğumuz gölge alanda mola veriyoruz
(link)
Gezimizin sonuna doğru bulduğumuz çeşme de yüzümüzü yıkarken..
(link)
gezimizin bitişiyle birlikte başladığımız yerde buluşmamız
(link)

gezide emeği geçen arkadaşlara (bilhassa son dakka değişikliğiyle aramızda bulunmayan ali abiye) ve gelen arkadaşlara ve bize pilav ikram eden büyükdöllük köylülerine teşekkürler
nice bisikletli günlere..!

Teşekkürler Ali Alper,hepinizin eline sağlık,aldığım duyumlara göre :) çok güzel bir gezi yapmışsınız,acil'de nöbetteyken çok fena yağmur yağdı,bizim arkadaşlar ne dua etmiş dedim "Sağanak" yağdı :)))
Görüşmek üzere.

Merhabalar Edirne'li ve Trakya'lı bisiklet dostları,

Edirne'de günlük olarak çıkan "Hudut" gazetesinde her perşembe KEÇİ(Kent-Enerji-Çevre-İnsan) adıyla yayınlanan sayfayı düzenleyen Metin ÖZAYDINLIK abimizle konuştum ve bundan sonra bizler de TÜBİT (Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) olarak sayfanın bir kısmında Bisiklet üzerine yazılar yazmaya başlıyoruz. Bu hafta perşembe ilk yazımız çıkıyor. Siz bisiklet dostlarından da destek bekliyoruz (yazı şiir , karikatür vs.) yerimiz çok büyük değil uzun yazılar olmazsa çok iyi olur. Şu anda 7 haftayı dolduracak yazılarımız hazır,içinde bisiklet ile ilgili fıkra da var,teknik bilgi de var...

Belki bu sayfayla ileriki sayılarda Edirne'de bisiklet kullanıcılarının artmasıyla daha da önemli bir hale gelen "Güvenli Ulaşım İçin Bisiklet Yolu İstiyoruz" kampanyası için kamuoyu oluşturulması veya kampanya örgütlenmesinde bir ayağımız bu sayfa olabilir,belediyenin bisiklet yoluyla ilgili sözü var ama... Bizler bu işin takipçisi olmazsak pek yapacak gibi de durmuyorlar o yüzden bu konuyla ilgili belediye'ye baskı oluşturmak gerekiyor diye düşünüyoruz.Yazıları perşembe gününden sonra aşağıdaki siteden takip edebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın.

(link)

ali abi den gelen bu mesajı hepinizle paylaşmak istedim.bisiklet yolu isteği konusunda ve bisiklet konusunda teknik bilgi ve güvenlik konusunda halkımızın eğitimi açısından ve kamoyu oluşturma bakımından okunmasınının faydalı olacağından ve eşe dosta bunu duyurmamızın iyi olduğunu düşündüğümden tübit üyelerine gelen mesajı hepinizle paylaşmak istedim!
nice bisikletli günlere

@ali alper uyar

Ali Alper yazıyı forum'a atmayı unutmuşum,sevindim senin atmana,teşekkürler duyarlılığın için,

Ferit'ten duydum keşke seleden önce arka fren sistemini değiştirseydin neyse artık en kısa zamanda değiştirirsin.

yazılarınıza nerden ulaşabiliriz...ben babaeskide oturuyorum

@Umut AL

Merhaba Umut,yazıları her perşembe (link) adresinde bulabilirsin (genelde 6. sayfada çıkıyor) ama gazetenin internette arşiv'i olmadığı için sonraki bir gün (cuma,c.tesi...) girersen girdiğin günü bulabilirsin eğer perşembe gününü kaçırdıysan eski yazıları gazeteden 2-3 gün sonra (link) adresinden ulaşablirsin.

Görüşmek üzere.

@ali erol

Merhaba Ali; bu çok güzel bir gelişme olmuş. Dikilen fidanlar ağaç oldu ve meyve vermeye başladı galiba.

Belki forumda biryerlerde geçmiştir ama burada da yeri gelmişken; ulusal basında bildiğim kadarıyla tek düzenli bisiklet köşe yazıları yazan Aydan Çelik. Yazılar için :(link)

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Teşekkürler Berker sayfayı paylaştığın için,çok iyi oldu. Ben yapamadım eğer bundan sonra sen sayfayı atarsan sevinirim.

Teşekkürler Cahit hocam Aydan ÇELİK'in ulusal basında yazdığını bilmiyordum artık takipçisi olcam.

Ama daha fazla meyve vermek için bisiklet ailesinin destek olması gerekiyor :) mail adresim alierol22@hotmail.com,eğer bu adrese bisiklet ve bisikletin dokunduklarıyla ilgili; Çevre,spor,sağlık,ulaşım biçimi.... (Gerçi dokunmadığı şey de yok :) ) yazı,karikatür,fıkra... atarsanız daha zengin bir sayfa çıkartırız. EDOKS'un,Trakya Bisikletin veya isimini bilmediğim klüplerin ya da bireysel Tur organizasyonlarını da atarsanız bende sayfaya eklerim(Yerel-Trakya bisiklet turları olursa daha iyi olur.)

Önümüzdeki haftanın yazısını geçen sene T.Ü Mimarlık fakültesinden mezun olan üyemiz yazdı konusu "Kent ve Bisiklet" yazıyı şimdiden buraya atmıcam,eskimesin :) güzel bir yazı. Arkadaşımız şu ana Portekizde ve kaldığı kentte belediye ve halk bisikleti çok önemsiyormuş vakti olursa oradaki izlenimlerini de aktarcak.

Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar,gazetede sayfaya başlarken TÜBİT olarak başlattık ama benim bir önerim var ! Daha kapsayıcı olması amacıyla Edirneli/Trakyalı bisiklet kullanıcıları veya buna benzer bir isim altında da yapabiliriz. Çünkü amacımız kimsenin kapsama alanı dışında olmaması ! Bu da bizim eksikliğimiz,düşünemedik :)

Sizlerin fikri ne?nasıl olsun?

Geri