Scudo Sports

Edirne

Çok güzel bir gezi ve nefis fotoğraflar... Paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar...

Scudo
Harika görüntüler,Mükemmel bir tur...
Hepinizin ayaklarına sağlık :D çok güzel çook..

Görüşmek dileğiyle..

ilk önce böyle bir site kurduğu için site yönetimine teşekkurler bu siteyle karsılastıgım için iki kere sevındım hem böyle bir sitenin olmasına hem de trakya bölgesinden baya bir arkadaşın olmasına ben de lüleburgazda yaşıyorum bu civarlarda yapılacak olan gezilere benide davet ederseniz çok sevınırım herkese bol pedallı günler dilerim....

merhaba.forumda gerçekten epeyce bilgi var.bir etkinlikte görüşmek dileğiyle...

@Birol ŞENTÜRK

Aramıza hoş geldin. aynı zamanda EDOSK üyesiyim istersen sende turlarımıza katılabilirsin görüşmek üzere...

Ali, fotoğraflar gezinin nasıl geçtiğini gösteriyor. Keşke katılsaymışım dememek mümkün değil.İnşallah bidakine. Sevgilerimle....

@Birol ŞENTÜRK

Hoşgeldin aramıza Birol arkadaşım. Bisikletforumun bağımlısı olacağından hiç şüphem yok. Ayrıca ilk kez katıldığın Edosk Uzunköprü etkinliğindeki performansınla daha uzun turlar için kendini kanıtlamış oldun. Bundan sonra da aynı güzellikte turlarda birlikte pedal basmak dileğiyle...

@Birol ŞENTÜRK

Erhan arkadaşımın kusuruna bakmayın. O bütün Uzunköprü etkinliği boyunca dönüşte yapacağımız kutlamanın hayaliyle yaşadığı için etrafında olanları görmemiş olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Birol ŞENTÜRK
@gokhan erdogan

Burgaz'dan Rahman'ı burada tanımayan yoktur, Gökhan arkadaşım; sen de Rahman'la tanışırsan ayağın pedaldan eksik olmaz. Hoşgeldin aramıza...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@Birol ŞENTÜRK

Aramıza Hoşgeldiniz

Pazar günü İstanbul'da oldugum için Uzunköprü turuna katılamadım..
Tanışmak nasip olmadı..EDOSK turlarına her zaman bekleriz
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Birol ŞENTÜRK
bu hafta sonu büyükdöllük e gidilecek dimi okulda ilan asmamışlar ama bi an iptal edildi die düşündüm özge ye sordum sizin internlerden gidilecek dedi de yine de bi teyit ettirmek için sana sorayım dedim

@Birol ŞENTÜRK

Valla Birol abi sana,metin ve mehmet abiye çok söyledim gelin diye ama... Neyse artık Kıyıköy-İğneada gezimize gelirsiniz artık, Aldığım duyumlara göre EDOSK'un gezisini çok rahat bitirmişsin :)

Sağlıcakla kal abi.

@ali alper uyar

Merhaba arkadaşlar daha önce bahsettiğim Büyükdöllük gezisini yapcaz.

Buluşma yeri : Zübeyde Hanım Parkı
Saat : 9:00'da hareket

Üniversite'den kumanya+meyve suyu aldık zaten köyde de yemek var yani açlık konusunda kimse sorun yaşamaz diye düşünüyorum :)))

Görüşmek üzere,hoşçakalın

kutlamaya katılamadım, ama aklım da kalmadı değil, neyse bir dahakine o kısma kesin gelicem :)
yeni turlarda buluşmak üzere, Sevgilerimle....

hoşbulduk Ali'cim. ilk fırsatta da sizin turların birinede gelicem, biliyorsun.
Sevgilerimle...

Geri