Scudo Sports

Edirne

Scudo
Merhaba :) Ada iyidir sen nasılsın.. Mert kardeş tur yapmayı düşünüyoruz.. Bayramdan sonra.. Buraya yazıcam irtibatta olmak istersen burdan haberlerşiriz.. Yada telefonla da olur..

Evet arkadaşlar hafta sonları ara ara havsa babaeski uzunköprü gibi turlar yapmayı planlıyoruz.. Katılmak isteyen olursa ben burda belirticem gün ve saati.. :)

Yapıcaz ada.. Pazar günü havsa patlatabiliriz.. Kesin değil ama belki :)

bana uyar hocam haberleşelim :) forumdan veya telefon ile ulaşabilirsiniz, 554 228 28 89 Mert SAYIN

bana uyar hocam haberleşelim :) forumdan veya telefon ile ulaşabilirsiniz, 554 228 28 89 Mert SAYIN

eylül 14 te bende yola çıkıyorum edirne-izmir yapıcam. tur ve tarih kesin iş yerinden yıllık izinlerimi falan ayarladım. katılmak isteyen varsa mesaj atsın. çadır ocak vs. herşeyim var . tur 11 günlük bir tur olacak.

Gelmek isterdim ama vakit uymuyor okullar açılacak vede mtb yle izmir :) olmaz herhalde :) Ama seneye kadar sağlam bi yol tipi alıcam.. :)

Yanlız pazar günü havsa yapmayı planlıyorum.. Sabah 9 gibi çıkarım belki.. Gelmek isteyen olursa buraya yazsın.. Atakan sen gel ayarla.. :)

Pazar günü Havsa veya uzunköprü yapmayı planlıyorum bi aksikik olmaz ise katılabicek durumda olan yazsın buraya.. Ben saati belirticem daha sonra..

5 sene önce agressive paten yapıyodum. Yanima arkadas bulamadigim icin surekli besiktas a ve b.cekmeceye gidiyodum. Edirne yavaş biraz. :(

Daha ulaşmadı ancak 1 Mayısta bekliyorum... Salcano 030 ile aranızdayım. Edirne'den selamlar..

Edirne/uzunköprü'de yaşıyorum 15 sene aradan sonra yine pedal çevirmeye başladım. yeni bisikletimi 1 ay önce aldım. şuan hem bisikletime alışmaya hemde kondisyon kazanmaya çalışıyorum ilerleyen aylarda edirne ve keşan turları yapmayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun abi Tekirdağ'a uğramayı unutma :p

07 - 08 Haziranda 2013 de iğne adaya cumartesi sabah bisikletleri otobüse koyarak gitmek istiyoruz iğne adada kimler bisiklete biniyor kalmak istediğimiz pansiyon yada günlük ev olabilir . haberleşme için Cem Abdullah Sevin cep 0537 694 07 77

Ben de çerezköyde oturuyorum.bisiklete karar verirsem alacagım ve gezilere katılırım seve seve..salcano ng650 hd almayı düşünüyorum ama pek anlamıyorum doğru bi tercih mi acaba?

Geri