Scudo Sports

Edirne

Scudo
Bizde etkinlik bitmez Muzaffer abi,heran bir hareet bir macera yaratabiliriz.
Biraz doğa ve macera tutkusu yeter.

@mtsemiz

Selamlar,

Yanından geçen traktörcü "aga"larla selamlaşmak, yol kenarındaki böğürtlenlerden yemek, tarlalardan geçerken bi "gündöndü kalpağı" koparmak, köylerde çocukların yanında koşması, "abi abi" diye seslenmeleri, bazen turist sanıp "helooo" diye bağırmaları, mola verdiğin köy kahvesinde "dayı"larla kısa bir sohbet, bir kaç iyi insan ve güler yüzler.... ve daha neler :)

Bisiklet sürmek, sadece yol almak değil, yolu yaşamak ve eğlenmektir :)

Üstelik, anayollara göre köy yolları çok daha güvenlidir bence. Ve sakin...
En azından uçarcasına yanından geçen ve rüzgarıyla bile seni uçurmaya yeten sürücüler yok.
Üstelik, yol boyunca soluduğun duman da cabası!
Üstelik, doğayla iç içe yolculuk yapmak bisikletin temel prensibi değil midir zaten!

Köy yollarında kaynak çeşmelerine rastlaman da olası. Ama her suya güvenemezsen şişe su almakta fayda var tabii..

Köpekler takılsa da unutma ki onlar senin uzaklaşmanı isterler; sen uzaklaşınca da sorun kalmaz :) panik yapma, korkmadan, istifini bozmadan devam et yeter...

iyi yolculuklar :)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Bulent Kara

Bülent,içtenliğin ve tecrübeleri paylaştığın için teşekkürler.

Ama konun tarihine balkarsan daha iyi olur.. :)

14-03-2010, 22:32 (Son Yazılan.)

:) Çok teşekkürler dostllar

Yapamadık, izinsel ve "duygusal" durumları ayarlayamadık. Kursağımda idi, yine kursağımda olacak, muhtemelen 2011 mayısına kadar. Niyetimizi 1 sene ertelemiş olalım.

Yapabildiğimiz ancak bir otobüs ile Geliboluya inip oradan Eceabata ve şehitliklere pedallamak oldu. Ama memleketimi, dağ taş ova yayla bayır orman çok seviyorum, inşallah 2011 de yolların tozunu yutacağım.

Tüm bisikletseverleri EDOSK 8 Mayıs Avrupa günü Edirne 3.Uluslararası Bisiklet Şenliğine bekliyoruz. Bulgaristan ve Yunanistan'dan yaklaşık 300-350 bisikletli katılacak.Muhteşem bir bisiklet şöleni olacak.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Merhabalar

bundan 2-3 ay önce hep bir motorbisikletin hayalini kuruyordum yazın alırım diye hatta epey bir araştırma bile yapmıştım ama nasıl olduysa oldu gönlüm bisiklete kaydı ve bugün beklenen misafir kapıyı çaldı öncelikle Edosk 'a Edosk 'tan Burç abiye delta kızıltoprak şubesi çalışanları Fırat abi , ulaş abiye beni istanbulda kahrımı çeken Fatih abime çok teşekkür ederim.

İşte buda yeni yol arkadaşım Corratec Harmony Gent Tur 2011

https://www.bisikletforum.com/g/14/04032011705.jpg/

zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkürler bol pedallar..

hayırlı olsun. kazasız belasız güzel turlar dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Can KAYATÜRK
Keşan'dan da sana merhabalar. Aramıza hoşgeldin...

• Beğen
Tepkiler: mehmet akpınarca
Arkadaşlar Edirne'ye üniversite okumaya geliyorum Tekirdağ'dan , eğer merkezde süren arkadaşlar varsa tanışmak isterim beraber süreriz , Atakan Eker facebooktan ekleyebilirsiniz , bu da videom (link) :)

Arkadaşlar Edirne gibi gelişmiş biyerde hiç mi BMX'çi patenci ya da kaykaycı yok :D Tekirdağ'da bile 10 tane BMX'çi var şuana kadar Edirne'den hiç bmx ile ilgilenen birine rastlamadım :(

Geri