(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Arkadaslar bu foto bulgaristan da cekilmistir

heryerde kasar peyniri satan marketler vardi sebebini anlayamadigim bi sekilde...
(link) (link)
(link) (link)
URL=http://img391.imageshack.us/i/dscn4636.jpg/]http://img391.imageshack.us/img391/2561/dscn4636.jpg[/URL] (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
arkadaslar o gordugunuz 2 bisikletci istanbula gidiomus yolda karsilastik onlar svilengrad ta bisiyler yiyeceklermis sonra istanbula gececeklermis
sinirda pasaport kontrolde falan 20 li yaslarda bi eleman vardi vizeyi alman zor oldumu falan tarzi sorular sordu muhabet ettik ayak ustu
memur dedi orda naptin sen ya bisikletle bulgaristan a mi gidilir falan mi dedi sonra ben en son pasaport kontrolde araba sirasinin az olmasi nedeniyle beklemeyi tercih ettim klubeden bi adam cikip cagirdi sen ne bekliyorsun ya die...
bulgar tarafinda ise nereye gidiyorsun diye sordu falan sansima donuste ayni memur geldi..bana dedi gezin bitti mi falan diye sordu gulumseyerek bulgar kapsindakilerin o gun keyfi yerindeydi bi tek vizeme baktilar pasaport kontrol falan yapmadilar..
ama ertesi gun kircaaliye gecerken gordum o gun de yavaslatmislardi isleri acayip kuyruk vardi
svilengrad sirin bi yer sakin dinlenilcek bi yer keske sansimiz olsa da gorseydik..ergun amcamin selamini goturemedim vasco ya otogar i aradim lakin kimse ing ce bilmediginden bulamadim yerini sonra ergun amcanin fotolarindan animsadigim bi yerde bisikletci dukkani gordum fakat emin olamadigimdan bastim gittim sonra dogru hatirlamisim orasiymis ergun amcamin soyledigi dukkan..ama kismet diilmis artik ole yani giderken talih yollardan gittim donuste otobani kullandim . iyi ki polis gormedi beni polislerin onunden gecerken hep tip tip bana bakiolardi o yuzden tedirgin oldugumdan yuzlerine bakmayip yola devam ettim//
geliste ise bisikletle kapikuleye gelirken orada bicocugun aha bisikletle geciolan die bagirisi cok komigime gitti

ayrica almancilarin bana tip tip bakmasi garibime gitti biraz ama dogal karsiladim..
gumrukteki (bulgar) adamlara sordum aricaniz mi die gec gec dediler el salladilar keyifleri iyidi galiba o gun

donuste tam edirne girisinde bir bahce vardi orda bisuru kopek vardi..sahipleri gelmis kopekleri salmis arabasini da gordum lakin sahip cik kopeklerine die bagiramadim cunku 7 8 kopek kovaladi deli gibi cevre yolundan dolasmak zorunda kaldim ki bu beni yordu cunku bisikletim agir ve eskiydi ve ayrica 10 km ne ole bisi yolu uzattim.. ciddi ciddi dazer almayi dusunmeyi basladim o andan itibaren..
bulgar tarafinda ole sorunlar yoktu basibos kopekler falan filan sokaklarda banklarda oturmak guzeldi. yerli halkta bisiklet kullanimi inanilmaz yaygin lakin kask kullanan yoktu o yuzden tip tip bakislar oradada vardi bana karsi...
Gordugunuz ucak 1912 yilinda kullanilmis
Bisikletci dostlarima dedim gelin birlikte gidelim kapikuleye cok aclarmis bisiler yiceklermis austria dan geliolarmis ama sofyada baslamislar tura..vize almaniz icin nekadar oduonuz sorusuna 60 euro diince afalladilar amma cokmus dediler sonra icimden hayiflandim ama kader iste..bizi bu duruma getirenler utansin dedim icimden..ve onlara lost taki desmond abimden ogrendigim `i see you another life ` diip ayrildim o da bana another life and another place with bicycle deip gulumsedi ve gittilr ole anilarim oldu yaklasik 95 100 km civari bisi pedalladim