Scudo Sports

Edİrne-selanİk-ÜskÜp Turumuz

Tepki
16
Edirne Doğa Sporları Kulübü üyelerinin 25 Haziran 2010 Cuma sabahı Edirne'den başlatmış olduğu Edirne, Selanik,Üsküp turu 1 Temmuz 2010 perşembe günü akşamı ÜSKÜP'te sona ermiştir. Yedi gün boyunca toplam 745 km pedal çevrilmiştir. Her geçen günün ayrı bir güzelliğini hep birlikte yaşadık. Turumuza katılan 9 bisikletçi arkadışımın hepsine ve kameramanımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu arada Atatürk'ün doğmuş olduğu Selanik'teki ev ziyaret edilmiş,ayrıca okumuş olduğu müzeye dönüştürülmüş Makedonya'daki Manastır Askeri İdadisi gezilmiştir:)
[

Scudo
ben çok heves etmiştim şöyle güzel bir başlık açayımda nalatayım diye ama işe girdiğim ve 1 ay kadar gecemi gündüzüme katacağım için yapamayacağım umarım katılımcı arkadaşlardan biri özellikle makinasını elinden düşürmeyen berker güzel bir sunu hazırlar :) yoksa foto ve maceraları 1 ay beklemek gerekecek :)

Güzel gezinizin güzel geçen anlarının güzel fotoğraflarını bekliyoruz efendim.
Ayagınıza sağlık, Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs041.ash2/35437_413161414126_630214126_4448006_7548683_n.jpg

Nea Peramos-Greece

soldan sağa:

Çağrı Günay-Arda Balkan-İlhan Balkan-Berker Kartel-Nevzat Çakmaklı-Ahmet
Altun

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs076.snc4/35177_413161224126_630214126_4447994_1550168_n.jpg

Alexandroupoli-Dedeağaç

soldan sağa:

Berker Kartel-Çağrı Günay-Ahmet Altun

Tüm arkadaşları kutluyorum. çok güzel yerler gördüğünüze eminim. Ama neden hepsini kendinize sakladınız. Bizde istiyoruz. :) :) :D 750 Km. yolu dört kare fotoğraf için gittiğinize inanmıyorum. Gruptaki gençlerden fotoğrafların devamını bekliyoruz. Tebrikler. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Çok güzel yerleri gezmişsiniz.Şahane bir tur olmuş.Dedelerimin memleketini de(Selanik) ziyaret etmişsiniz.Devamını diliyorum.Ayaklarınıza,bedeninize sağlık.

• Beğen
@İbrahim Yurtseven

İbrahim Bey selamlar; EDOSK'un bu turunda bize profesyonel bir kameraman da eşlik etti ve çok güzel görüntüler aldı. Şu an kurgu işlemleriyle uğraşılıyor. Yakın zamanda en azından bir kısmını burada paylaşmak istiyoruz.

foto ve videolarıda paylaşırsanız sevinicez
biliyorum kı çok guzel goruntuler vardır

Selam,
Ben de aynı rotada bir tur yapmayı planlıyorum. Sanırım Makedonya vizesiz alıyor.
Vizeyle geçişler için önce konsolosluktan vize mi alınması gerekiyor? Tam olarak işlemler ne kadar sürüyor?
Özelden mesaj hakkım olmadığından buraya alıntıladım. Bilgi verirseniz sevinirim.

Geri