Herkese selamlar.Baslikta belirttigim gibi uzun mesafeli tur planladim.Simdiye kadar hep sehir icinde 80 km civari dolasirdim. Bisiklete asik biri olarak artik daha cok zaman ayiriyorum. Bu foruma uye olduktan sonra hedefimi yukselttim. 21 yasinda ogrenciyim Edirnede. Kismetse mayis ayinda bunu gerceklestirecegim. Cok arastirma yaptim. Forum sayesinde bircok bilgi edindim. Hedef Edirne den 1 gunde istanbula gitmek. Gerekli malzemeden tutun da harita ciktisi olsun, mola yerleri vs. Herseyi planladim. Simdi duzenli antreman asamasindayim. Bu konuyu acmaktaki amacim siz tecrubeli arkadas ve buyuklerimden cevabini bulamadigim 1 soru icin yardim istememdir. Soru su ki tahmin edersiniz yol otoban ve karayollarini iceriyor. Malum cok rahatsiz eden tir lar ile karsilasacagim. Sizce yolun hangi seridinden gitmeliyim? 10 kisiye sordum 5 i kendi seridinden gitmelisin dedi. Diger 5 kisi ise ters seritten git dedi. Yani agir basan taraf olmadi buda benim kafami cok karistiriyor. Tavsiye ve yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.