Scudo Sports

Edirne - Burhaniye 367 KM Şehirlerarası TUR

hayırlı yolculuklar dostum biz ic anadolunun güzelliklerine doyabiliyoruz ancak ... kazasız belasız git ve gel gezi fotograflarını bekliyoruz

Scudo
Tur meteorolojik durumlardan dolayı ayın 7'sine ertelenmiştir:) Bilginize.

Sevgili Emre Ben bu ay Edirne'ye geldiğimde tanışmışmıydık bilmiyorum
Sana hayırlı yolculuklar dilerim. Yalnız tecrüben ne kadar bilmiyorum. Birinci etap 217 km. seni epey yorar tırmanışlar çok bunu iki günde yaparsan iyi olur derim. Sağlıklı ve kazasız pedallar dilerim. Sevgilerimle .

@Necati Bilgen

Yok tanışmamıştık :) 217 kilometre bir günlük planım. Tabi bu sadece plan :) Herhangi olağan dışı bir durumda elbette konaklamaya gidilir. Öneri için çok teşekkürler..:)

Merhaba forum ahalisi :) Sabah 5 sularında yola çıkıyorum. Şimdiden hepinizi selamlıyorum. Yollarda görüşmek üzere. İlk konaklama yerim Eceabat - Kabatepe olacak. Ardından Ayvalığa varıcam ikinci gün. 3. gün karşı bisiklet ile bergama allianoi'ye gidicem. 4. gün ya ayvalığa geri dönücem ya da izmire doğru devam edicem :) öndeki ekibe yetişirsem antalya'ya kadar pedallamayı düşünüyorum. ki yetişicem :) görüşmek üzere..

@Emre Nallar

Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız keyifli bir tur olsun

Merhabalar, bir günde 220 km yol yaparak Eceabat - Kabatepe kamp alanına vardım. Tam 14 saat sürdü. Harika bir yolculuktu. Yol bolunca video kaydettim. Bir nevi bisiklet belgeseli. Yakında montajını yapıp yayınlicam.
Turu Kabatepe'de noktaladım ve Edirne'ye döndüm. Kabatepe harika bir kamp alanı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yakınlarımla birlikte kamp alanına gelmek için geri döndüm ve turu bitirdim :) Belgesel pek yakında ;)

Selamlar.

Geri