Scudo Sports

Edirne Bisiklet Şenliği-EDOSK - 9 Mayıs -

@Necati Bilgen

Değerli ağabeyimiz Necati Bey; geçirdiğiniz kazadan üzülerek haberim oldu ve geçmiş olsun dileklerimi içeren mesajımı bu forumdan size iletmeye çalıştım. Bizim için en önemli husus sizin sağlığınızdır. Tabi ki bu şenlikte sizi de aramızda görmek bize onur verecekti ama inşallah ilerki etkinliklerde hepbirlikte olacağız. Bisiklet topluluğunun size ve sizin gibi duayenlere ihtiyacı var. Hadi bir an önce aramıza katılın. Saygılar sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Necati Bilgen
Scudo
Edosk International 2. Edirne Cycling Festival and 'European Day' 9 May 2010 12:00 Selimiye Square (Türkiye-Greece-Bulgaria and Europa)

Dün akşam Yunanistan'ın Orestieda şehrinde, Türk, Yunan ve Bulgar kulüpleri olarak toplandık. Şenlikle ilgili herşeyi yeniden görüştük ve en ufak detayları bile şekillendirerek sonuca vardık.Program EDOSK'un hazırladığı şekilde aynen uygulanacak. Tüm bisikletseverleri bekliyoruz...

@Necati Bilgen

Geçen seneki Tur da sizinle tanışama keyfini yaşamıştım.Forum aracılığıyla haberdar olduğumuz kaza için tekrar geçmiş olsun dileklerimi yinelerim.
Ergun arkadaşımın dediği gibi sizin gibi Duayenleri tekrar aramızda görmek bizleri çok mutlu eder.İnşallah özlediğiniz turlar a en kısa zamanda tekrar kavuşursunuz.
saygıylarımla... :in:

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@M.Ergun GÖZET

Programı bir yerde yayınladınız mı veya ne zaman yanınlanacak?

Aslında program belli ama çıktıları olmadığından yayınlanamadı.
Normal koşullarda 12:30 da selimiye meydanında toplanılıyor ve şenlik başlıyor.
Yayın akışı belirlenmiş durumda.başlangıçta olmanız yeterli.
Görevliler sabah sınırdan komşuları karşılayacak.Sonra selimiye meydanına getirecek
Açılış konuşması.
dans ve müzik ziyafeti selimiye meydanında olacak.
Sonra tarihi bir şehir turumuz olacak
ve duruş noktası kent ormanda yemek,müzik ve çekiliş yapılacak.
Kabaca 12:30 da başlayıp 17:30 da bitecek,komşuları sınıra uğurlayacağız.
O saatten sonra sınır yok,kalanlarla ortak bişeyler yapılabilirde..:in:

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
çok güzel bi organizasyon olacak bunu şimdiden hissedebiliyorum..!:in:

inşallah hava muhalefeti de iyi olur..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
@Nostoc Domenica

Teşekkür ederiz kardeşim. Ama izin verirsen bir şeyi düzeltmek istiyorum.Hava muhalefeti zaten adı üstünde, olumsuz hava demektir. Hava durumu desek daha iyi olur. Hava yağışlı görünüyor maalesef. Yapacak bir şey yok. Gösteri devam etmeli...

@M.Ergun GÖZET

:) teşekkür ederim..

aslında "inşallah hava muhalefeti olmaz" demek istemiştim ama yaptığın açıklama neticesinde cümleyi tekrar okuduğumuzda ortaya "inşallah 'olumsuz hava' iyiye döner" gibi bi anlam çıkar.. :D

sonuç olarak aynı kanıdayız.. hisler ve düşünceler aynı.. maksat gönüller bir olsun.. ;)

yalnız bizim tur "hava muhalefeti" nedeniyle iptal edildi.. çok istemiştim gelmeyi.. ama maalesef olmadı.. :(

• Beğen
@Nostoc Domenica

Kesinlikle haklısın tabi, önemli olan gönüllerin bir olması. Gelemeyeceğiniz için çok üzgünüz. Havanın azizliğine uğradık. Umarım başka sefere görüşürüz. İlginize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Arkadaşlar buna'' bahar havası ''diyoruz biz,hafif ıslatabilir,fırtına falan yok yani pazar günü.Bence bu ufak bir'' bahane yaratma ''havası olabilir.:25: :25:
Bisiklet bir ''açık hava sporu'' dur:cool:

• Beğen
@Burç Deniz

mazur görün ne demek istediğinizi anlayamadım; neden bahane yaratılsın..?

Geri