Scudo Sports

Edirne 9. Yol Bisikleti Yarışı Kesitli Video ve Kramp Olayı

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Şu bir gerçekliktir ki kramp hiç bir hal ve şartta kudret abiye giremez , girse girse kudret abi kramp a girer. Ahanda buda ispatıdır. (Nasıl ama günün esprisi vede ince zekası)

@mehmetsunu

1984 'de kadıköy hadibuyur tiyatrosunda sahne aldık,ahmet karaferya,bu videoda bence çok iyi seslendirmiş,eski dostum nezih gruptan koptu ,ebediyen,allah rahmet eylesin.idris ve doğan sakin ne yapar irtibat koptu.

@mehmetsunu ne adamsın yahu anılar depreşti

@Serkan Mıstınoğlu yarışta resmen draft ödülü olsa kesin alırdım :D bi süre sonra ben cekmeye basladim birkaç kişiyi. Ama o kısımları kestim. Antreman rotası kendi grubumun değişti bi kaza sonucu. O rota da bana çok uzak olduğu için pek ulaşım sağlayamıyorum açıkçası. Haftasonları ve haftaiçi antremana çıktığımda Unkapanı-Sarıyer Bilice Borekcisine kadar sürüyorum. Ama o videoları pek yuklemiyorum. Yakın zamanda havalar biraz düzelirse sabah 6 gibi o rotada olurum ve bu sefer kaydı yüklerim :)

Bunun dışında yaptığım birkaç rota daha var fakat pek güvenilir olmadığı için çok fazla kullanmamaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Bugraacik 505 olmasa halin nice olurdu zaten 505 in hızına yetişeyim dedin bacak pert oldu nasıl bir videodur bu böyle 505 in poposundan başka birşey yok @Serkan Mıstınoğlu @Kudret Kurtcebe abi selam bahtiyarın lastik patlamış idi zor durumdaydı bana yetşti seni sordum kudret abiyle görüşemiyoruz dedi tekrar lastiği patladı

@ahmetyavuz

Bahtiyar artık benim tempoma uyamamakta,kolay değil evli olmak,bütün pazarlar benle olacak idmanlarda olacak, bu imkansız,ya bisiklet ile evli olursun ya da evli olursun ,çoluk çocuk sahibi olursun,pazarını idmana veremezsin ,hafta içi boş olamazsın ,çünki ekmek parası için calışırsın ,bu konuda ben şanslıyım, ne çocuk var ne de eş ,bu bakımdan hafta içi 3-4 gün sele üstündeyim.

@trainspotting35 ciğer aklımıza gelmedi biz böyle kahvaltılık protein li birşeyler bakıyorduk bizimkiler camii ye filan da gidince 7 de yememiz lazımdı yemeğimizi ama sağlık olsun su konusunda çok kızdım abi fazla alın suyu 1 koli su 3 tl toptancıda ya

@ahmetyavuz o beyfendiye yetişmek sorun olmadı açıkçası. Hatta bi ara cekmeyi teklif ettim ama az sonra koparım dedi diye hatırlıyorum. Belki başkasına da demiş olabilirim şuan pek hatırlayamadım açıkçası :D Fakat draft yapmak zorunda kaldığım yerlerde mecburen saklandım çünkü sağ bacak pertti...

@Bugraacik Bugün 505 nolu beyefendinin 504 lu takım arkadaşıyla görüştüm! 505 nolu beyefendinin arkasına takıldığınızı zaten kondisyonu düşük 504 nolu arkadaşı finişe kadar götürmeyi planlayan 505 nolu beyefendi sizden kurtulmak için bastığını, bu sefer 504 nolu arakadaşın geride kaldığını söyledi! 504 nolu arkadaşın videodada görüldüğü gibi 6 ıncı dakikadan itibaren sizi geçmeye çalıştığı fakat sizin ona izin vermediğnizi söyledi. 505 nolu beyefendi nezaketen sesini çıkarmadığını söyledi. neyseki 505 ve 504 nolu takım arkadaşları bütün engellemelerinize rağmen yarışı sizden önce bitirmişler!

@ahmetyavuz
Ahahahaha. Madem arkadaşının kondisyonu düşükmüş, neden onu beklememişte basmış :D Sağa geçse orada arkadaşı yetişirdi, önden hızlı giden adamın ardından draft yaptı diye adamı suçluyorsunuz :D Neyine ses çıkaracaktı da nezaket yapmış yahu ahahahah hakikaten komik :D :D Adam uğraşmak istememiş diğer arkadaşı yavaş diye, neyse basayım gideyim kopmuşken demiş resmen

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
504 nolu arkadaşın dediğine göre işin içinde başka şeyler olabilir! neden 600 kişi içinden 505 ve 504 nolu arkadaşları seçti!

@ahmetyavuz Bi sn cidden bi tebessüm ettim. Ben birkaç kez arkama baktığımda kimse yoktu. Olduğunda bile zaten 10 saniye sonra solumuzdan bizi geçenler veya geride kalanlar vardı. Madem diğer arkadaşla draft yapacaktı gelseydi arkama? Ya da ben bendeki kayıtların orjinalini izleyip konuşma varsa buraya atarım. Yayında olan videoda izledim suan, drafttayken 505in arka lastiği ile benim ön lastiğim arasinda en fazla 5 cm var iken girmeye çalışması intihar demektir. Benim arkama yapışsaydı 'hoop napiyosun' diyecek değilim heralde.

Benden önce bitirme nedenleri acaba bacağıma kramp girmiş olması olabilir mi? Yerden kalktiktan sonraki tempomu hiç aldırış etmedim ve sadece yarışı bitirmeye odaklandım.

Buraya tartışma yaratmaya geleceksiniz yormayayım sizi buralara kadar :)

''bütün engellemelerinize rağmen yarışı sizden önce bitirmişler!'' şu dediğinizin ne kadar acı bi iftira olduğunu farketmeniz dileğiyle.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam cidden ben arkasında draft yaptığım için teşekkür ettiğim, helallik istediğim adamlar oldu. Nezaket mevzusu varsa yarışa katilmasinlar derim değil mi?

@ahmetyavuz az önce tebessüm ettim ama şuan kahkaha atıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Bugraacik
Ben 504 nolu yarışmacının yalancısıyım! Elçiye zeval olmaz belkide sizi kıskandı videodada bir parça görününce polemik yapayımda şöhret olayım demiş olabilir!

@Heraklia
Anlattıkları o kadar gerçekçiydi ki!

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Heraklia @ahmetyavuz

O halde açıklamak zorundayım bunu sizden saklayamam. Aylar öncesinde bu iki arkadaşı sıkı takibe almıştık takımca. Baktik bunlar bizim 1. Yapmaya çalıştığımız arkadaşımıza göre durumlari gayet iyiydi. Tabii yarışa biz 15 kisi katıldık, 1imiz kürsüye oynarken diğerleri ise onun önünü açmalıydı :) bizde geri kalan 14 kisi haince planlar yaptık. Bazıları kendini yere atıp kürsüye çıkabilecek olan kişileri düşürdü, bazıları önlerini kesti ve ben de bu görevi üstlenerek 505 ve 504ün sürüşlerine çomak soktum. Polis cagirabilirsiniz.

@Heraklia
tabii ki anlatırım ne demek. yalnız emin olun bende bu kadar biliyorum! yarın tekrar sorar işin aslını öğrenirim.
@Bugraacik Birde 504 nolu arkadaştan dinlemek gerek!

@ahmetyavuz Gerekirse videoların saf halini yandexe yükleyip ulaştırırım. Ortada herhangi bi kumpas yok. Ben o yarışta en az 5 6 farklı kişiye draft yaptım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Merhaba ben 505 gerilim dolu videonun baş kahramanı. O ürkütücü anlardan sonra hala hayattayım ve yaşamıma devam ediyorum. Üzerime böylesi yapılan planlardan ve engellemelerden sonra hırsla yoluma devam edeceğim. hiç bir zorluk beni yıkamayacak. :)

Geri