Scudo Sports

Echowell ph-3 nabız saati

Mtt

Aktif Üye
Tepki
108
İsim
Mücahit
Bisiklet
Kron
01FCDA0B-C3BC-48BD-8D0C-955128CA3EDB.jpeg B060DFCD-00E9-46FB-9B5A-95B76E64F50C.jpeg Merhaba arkadaşlar iki ürün arasında kaldım
(link)
Üretici.Echowell
Özellikleri:
Arka ekran aydınlatması
Bip sesi
Hedef Bölge tempolu
Hedef Bölge sinyal sesi
Analog göğüs kemeri
Bisiklet montajı kiti
Analog sinyaller: 5KHz
3ATM'ye kadar (30 metre) su geçirmez
İşlevsel özellikleri:
Mevcut İK
Hedef Bölge
Kalori Tüketimi
Ortalama İK
Maksimum İK
12 saat / 24 saat Saat
Takvim
Kronometre
Alarm
Arka ekran aydınlatması
(link)

Scudo
Decathlondaki daha iyi göründü bana. Onun nabız bandı çok daha rahat

Decathlondaki modelin bandini bluetooth ile telefona dtravaya da baglayabiliyorsunuz diye biliyorum , tasarim da daha guzel gozukuyor bence

@MttKardesimde o saatin 110 modeli var kosuda kullaniyor kesinti gibi bir sorundan bahsetmedi gayet memnun 500de de sorun cikmaz diye tahmin ediyorum

@furkanbr baktımda 110 modelinin fiyatı çok makul sıkıntı yok ise alınabilir peki stravaya atılabiliyor mu ? Kayıtlar

@MttYok hocam sadece saat uzerinden nabiz araligi ayarlayip kullanabiliyorsunuz

Peki bu bilektem nanız ölçen akilli bileklikler bu saatlerim yerini tutar mi

Bilekten ölçüm yapan saatler ne yazık ki göğüs bandıyla ölçüm yapanların verdiği değerleri tutmuyor. Çok çok kaliteli bir sporcu saatim olmadı ancak Amazfit Stratos saatim nabız aralığını duruma göre az yada çok gösteriyor. Göğüs bandı desteğiyle kullandığımda gerçek değerleri görebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: oculomotorius
Anlık değil ama ortalama ölçümleri aşağı yukarı tutuyor ancak anlık sapmalar kafa karıştırıcı olabiliyor. O yüzden çok fazla şey beklemeden antrenman sonrasını tartmak için kafi.

• Beğen
Bilekten ölçüm yapan saatler ne yazık ki göğüs bandıyla ölçüm yapanların verdiği değerleri tutmuyor. Çok çok kaliteli bir sporcu saatim olmadı ancak Amazfit Stratos saatim nabız aralığını duruma göre az yada çok gösteriyor. Göğüs bandı desteğiyle kullandığımda gerçek değerleri görebiliyorum.
Göğüsten ölçüm anlık olarak kayıt oluyor bilekten kayıt eden saatler ise anlık yerine bildiğim kadarı ile yaklaşık 1dk içinde ölçümü gösteriyor bu nedenle aktivite sırasında kalp atışında ani çıkış yada inişler olmadığı sürece genelde göğüsten ölçüm ile aynı değerleri veriyor. En azından benim izlenimlerim bu yönde. Polar vantage kullanıyorum aynı anda garmin edge 520 ile sürüşlerde karşılaştırma yapıyorum ve sürüş sonunda çıkan değerler %95 aynı değerler oluyor.

Göğüsten ölçüm anlık olarak kayıt oluyor bilekten kayıt eden saatler ise anlık yerine bildiğim kadarı ile yaklaşık 1dk içinde ölçümü gösteriyor bu nedenle aktivite sırasında kalp atışında ani çıkış yada inişler olmadığı sürece genelde göğüsten ölçüm ile aynı değerleri veriyor. En azından benim izlenimlerim bu yönde. Polar vantage kullanıyorum aynı anda garmin edge 520 ile sürüşlerde karşılaştırma yapıyorum ve sürüş sonunda çıkan değerler %95 aynı değerler oluyor.
Bilekten ölçenler de anlık kayıt yapıyorlar, en azından kullandıklarım öyleydi.(amazfit pace, garmin 735xt, mi band) Ancak çok fazla değişkenden etkileniyorlar. Koşarken kolunuzun hareketleri, kadans değişimi gibi, bisiklette otururken farklı ayağa kalkınca farklı sonuçlar veriyorlar. Bu gibi değişkenlerden dolayı anlık sapmaları olabiliyor ama sonuç ortalaması genelde yakın oluyor.

• Beğen
Şimdi bu iki saat fıyat bakımından denk değiller.
Acaba decathlonda bir model altı olan (110 olan)saatle kıyaslasak hangisi daha avantajlı olur hangisi daha doğru veri sağlar decathlon olanda goğüs bandı mevcut echowellde yok galiba

Geri