Scudo Sports

EBSK Grand Fondo Marmara'da

Mur@t_Ok

Teşkilat Bisiklet Grubu
Tepki
833
İsim
Murat OK
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü olarak 24 Eylül 2017 de yapılacak olan Grand Fondo Marmara Bisiklet Yarışında pedallayacak sporcularımıza başarılar dileriz.
Kürsü görmek değil, önemli olan anı yaşamak, gidin pedallayın, anı yaşayın.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.
EBSK Heryerde.

Grand Fondo Marmara Bursa Yarışı Sporcularımız
1.Murat Ok
2.Umit Arslan
3.Serkan Sevimler
4.Burak Halıcı
5. Salim Öztürk
6. Mustafa Vatansever
7.Haşim Dikiş
8.Hatice Gündaş
9.Mehmet Bayrak
10.Murat Durmuş
11.Yusuf Ocak
12.Furkan Can
13.Ali Güzel
14.Birol Çakır
15.Emre Berkol

21230862_818316591680499_388289305259144163_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Bende katılıyorum ama talihsiz bir jant yamulması yaşadım kaydım yanacak galiba gelemeyeceğim

@aykut alihocaoğlu

çok geçmiş olsun. Yedek olarak alabileceğiniz bir yer veya bir arkadaşınız yok mu?

• Beğen
Tepkiler: aykut alihocaoğlu
Ankaraya üniversite için geldim daha 2 gündür buradayım ne arkadşım var ne bisikletçi tanıdığım

Kazasız belasız bir yarış olması dileğiyle Kulubümüzün tüm sporcularına ve tüm katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.

@aykut alihocaoğlu Kaçlı sistem vites kullanıyorsunuz. eğer 10lu kullanıyorsanız şu an elimde r600 var yedek jant olarak verebilirim. Kazası belası sorun olmaz ücreti yatırmışsınız boşa gitmesin. Sanırım kısa parkura kayıt yapmışsınız ben Uzundayım Yalovaya götürebilecek arkadaş olursa yardımcı olabiliriz.

şu an üzerinde 105 ruble var 10lu. Jantı 9 lu sistemde de kullanabilirsin. Rubleyi söküp yollarım. Montaj için gerekli ekipmanı da Yalovaya gidecek bir arkadaşa veririm yarış bitişinde bana iade edersiniz. Evet arkadaşlar Yalova kısa parkura veya pazardan önce Ankara'ya gidecek gönüllü arkadaş arıyoruz. İstanbul Anadolu yakasından olursa iyi olur:)

• Beğen
Tepkiler: aykut alihocaoğlu
Kulüp arkadaşlarıma başarılar diliyorum . Ayrıca bisiklet ortamı çok samimi ve sıcak . İnsanlar tanımadığı kişilere yardım etmeye çekinmiyor . Çok güzel bir ortam .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grand Fondo Marmara Bisiklet Yarışında Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü Lisanslı sporcuları olarak yarışacaktır. Amaç bisiklet sporunu sevdirmek, ülkemiz genelinde bisiklet kültürünü daha etkin hala getirmek adına farkındalık oluşturmaktır. Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü bu farkındalığa 7-14 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak bisiklet eğitimi vererek başlamış ve bir çok çocuğa bu eğitimi vererek küçük yaşta spora teşvik etmiştir. Bu sayede çocuklar dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak bisiklet kültürünü yaygınlaştırmaya devam etmiştir.

1.jpg

Fotoyu görünce şöyle bir başlık ilham eyledi: Bizdeki bisikletçiler neden sırım gibi değil.

Cevap hakkı doğmuş hemen cevap vereyim. Bizdeki bisikletçiler aile babası, işinde gücünde, hobi olarak bu işi yapan adamlar. Bisiklete binebilmek için sabahın 5 inde evden çıkıp çoluk çocuk uyanmadan eve girmeye çalışan adamlar. Haftaiçi iş stresi ile boğulup haftasonu 2 pedal çevirince mutlu olan adamlar. Bırakın sırım gibi olmasınlar efendim. Bunları nereden mi biliyorum elbette kendimden. Sırım gibi olmayan bisikletçi kardeşiniz Çetin.

@mehmetsunu

Sabırsızlıkla bekliyorum bir gün yorumlarınızda takdir etme olacak mı? :)

İlk çıkış anı 1. ve 2. kaza anları

6:46 dakika büyük kaza anı

IMG_20170926_160901_547.jpg

Granfondo Marmara Kısa ve Uzun Parkur Resmi Sonuçları
Yarışa katılan Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik eder daha nice başarılar dileriz.

Ekran Alıntısı.JPG

@Mur@t_Ok

Murat ok biliyorsun sen artık benim dostumsun, her zaman bir kahve içmeye ve pedallamaya beklerim. Çünkü sende sakin, efendi bir güç tabiatı var. Ama durup durup şu antifit fotoğrafları bana gıcıklığınamı paylaşıyorsun anlamıyorum doğrusu yahu.

Geri