usame ömer Aktif Üye Kayıt 19 Aralık 2013 Mesaj 136 Tepki 77 Yaş 34 Şehir karaman-eskişehir-ankara Başlangıç 1995—96 Bisiklet b'Twin Bisiklet türü Dağ bisikleti 11 Ocak 2014 #1 Hydrographics - Water Transfer Printing Process isminde bir video denk geldi ve yetenekli arkadaşların ilgisini çeker diyerek paylaşmak istedim, iyi seyirler...
Hydrographics - Water Transfer Printing Process isminde bir video denk geldi ve yetenekli arkadaşların ilgisini çeker diyerek paylaşmak istedim, iyi seyirler...
Gökhan Taflan Aktif Üye Kayıt 4 Eylül 2013 Mesaj 175 Tepki 201 Şehir Trabzon Bisiklet Merida 12 Ocak 2014 #2 Ben bu olayı araba parçalarını kaplamak için baya araştırdım. Maliyeti çok yüksek. Malzeme olarak baya maliyetli oluyor yeni yapacak birine. Ama o karbon görüntüsü gerçekten hoş duruyor. Bununla bisikleti kapladığınızı bir düşünün. Muhtemelen çok fazla ilgi çeker.
Ben bu olayı araba parçalarını kaplamak için baya araştırdım. Maliyeti çok yüksek. Malzeme olarak baya maliyetli oluyor yeni yapacak birine. Ama o karbon görüntüsü gerçekten hoş duruyor. Bununla bisikleti kapladığınızı bir düşünün. Muhtemelen çok fazla ilgi çeker.
usame ömer Aktif Üye Kayıt 19 Aralık 2013 Mesaj 136 Tepki 77 Yaş 34 Şehir karaman-eskişehir-ankara Başlangıç 1995—96 Bisiklet b'Twin Bisiklet türü Dağ bisikleti 12 Ocak 2014 #3 aslında ebru pek pahalı değil ve kağıt yerine bisiklet parçalarına çıkarsak desenleri acaba böyle görünür mü? yapan olsa da görsek...
aslında ebru pek pahalı değil ve kağıt yerine bisiklet parçalarına çıkarsak desenleri acaba böyle görünür mü? yapan olsa da görsek...