Scudo Sports

EBİT 2007 - 2008 Bahar Dönemi Kayıtları Başladı!

@acsnake

arkadaşlar, forumda yazılanlar gerçekten yanlış anlaşılabiliyor. bunlar halledilebilinecek şeyler ama bizi asıl rahatsız eden şey toplulukla ilgili rahatsızlığı olan, bu konuları seninle paylaşan arkadaşın aklına takılan şeyleri direkt bizimle konuşmayıp arkamızdan konuşması ve senin topluluğumuzla hiç alakan yokken, taa istanbullardan, özellikle bu iş için foruma üye olmuş gibi böyle eleştiride bulunman. ilk mesajını bize yazmışsın. bu arkadaşın kim olduğunu çok merak ettim açıkçası!

Scudo
Tarif icin cok tesekkurler İzmire ilk gelisimde bu yolu deniyecegim. Bu sizin sorunuzunda cevabi oldu sanirim. İstanbulda yaşıyorum fakat sık sık izmirde bulunuyorum. Belki birgun kulubunuzede ugrama firsati yaratabilirim kendime. misafir kabul edermisiniz? :)

@brks
foruma kayit tarihime bakavbilirsin zannedersem askerligimi bitirip istanbula geri dondugumde bisikletimden ayri kalmanin uzuntusu ile bisikletlerle ilgili forumlar haberler yenilikler ararken kayit olmustum diye hatirliyorum.
hala anlayamamis olmana sasiyor ve soyluyorum ben camur atmadim bu yazdiklarimda camur gorebiliyorsan onu yazarken camur gurubunu dinliyor olabilirim belki bu durumu bu hale getirmistir ayrica elistirilere kapali olman beni cok uzdu ben sordun ve abbaskara arkadasinda soyledigi gibi bircok kisinin aklina takilan bircok sey aydinlatilmis oldu nerden kimden ogrendin dersen hangi site idi hatirlamiyorum ama bi sitede unideki bisiklet topluluklarinin para aldigini yaziodu bende bumudur diilmidir egede arkadaslarim oldugundan onlara sordum onlar evet para alinio dediler neoluo bu paralar dedim bilmioruzki yaa o topluluga uye degiliz ama bi arkadasimiz uye onun aydat verdigini biliorum dedi hee dersler ve sinavlardanda bahsetmisti hatta dedi, bide okul icerisinde kask kullanip kullanilmadigini sordugumda kullanilmio yaa zaten komik olur bee gibi bi yanit aldim ee bende bunlardan yola cikarak du ben bi soriim paralar acep nereye gidiyor dedim ve baktimki bide fest var aha dedim iste paralar buraya cok gerekli.. kendimce yanlis buldugum seyleride kendi insiyatifim adina elestirdim ...
olayin hikayesini bile anlattirdinizya bana helal olsun bee :)
ama aklinizda bir puruz kalmamasi icin baska soracaginiz seyler olursa onlarada cvp veririm seve seve sizinle konusup sizden benim icin yaptiginiz elestirileri duyup forumda ona gore davranmaya calistigimi farketmissinizdir umarim !!!!!
HOŞ-KAL'in !

Üye alımlarımız sona ermiştir. Bir sonraki döneme kadar yeni üye kaydı alınmayacaktır.
Sevgilerle.

Geri