Scudo Sports

eBay

Satici Turkiyeye gondermiyormus. Baska ilanlarda sansimizi deneyelim. Mesajlar icin cok tesekkurler

Scudo
ebay e girdim karbon tabanlı shımano yol ayakkabısı 3 dolardan açık arttırma da neden bukadar ucuz

adı üstünde açık artırma. arta arta gider en yüksek teklifi kim verirse onda kalır. ayrıca kargo ücretine dikkat etmek lazım.

@brkckr belki ucuza bitane bulurum

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
burak arkadaşımızın yazdıklarına ilaveten;

uzakdoğulu satıcılar her ürünü "gift" olarak işaretliyor, bir de refleks olmuş artık, insanlar gümrüğe takılmasın diye satıcılar ürün fiyatını olması gerekenden daha düşük yazıyorlar.
hani telefon ayakkabı gibi kesin yasak olan ürünler dışında birşeyler alıyorsanız ve maksimum 70-80 euro tutuyorsa genellikle sorunsuz geliyor.

"yılda 5 tane sınırlama" diye birşeyin uygulandığını da görmedim duymadım ama tanıdıklarım "bana da ebayden alsana" dedikleri zaman "girin kendi adınızla alışveriş yapın" diyorum.
zaten benim trafik yüksek, bir de sizin için daha fazla yükseltmeye gerek yok diyorum :D

arkadaşlar az önce ebay den bir ürünü sepete ekledim. adres bilgilerimi girdim ama ev numarasını eklemeyi unutmuşum, sonra ödeme sayfası çıktı. adres değiştirme tuşuna basıyorum orada doğru düzgün bişey yok. adresimi sokağa kadar yazdım ama ev numarasını yazmayı unuttum. nasıl ekleyebilirim onu?

@yıldızlevent
Ebay de satisi cok yapan kisiler bazen yanlislikla parayi almadan gönderiyor ama bu bir daha ödemenize gerek yok demek degildir. Satici sizin hakkinizda dolandiricikltan dolayi dava acabilir, ha türkiyede sizi bulabilirmi onu bilemem. Satici parayi almadan bana kadroyu gönderdi diye seviniyorsaniz ve parasini vermeyecekseniz o kadro size haramdir, cünkü karsi taraf size onu helal etmiyor.;)

@Angel
Ev numarasini rahatlikla saticiya ebay üzeri e-maile göndere bilirsiniz. :harika:

Yada söyle düzelte bilirsiniz....

1. Ebay sayfasini acin ve mein ebay sayfasina gecin
ebay1.png

Acilan sayfa....
ebay2.png

Acilan sayfa...
ebay3.png

acilan sayfa...
ebay4.png

acilan sayfa...
ebay5.png

merhaba ilk defa ebay dan alışveriş yaptım ve aynı üründen 4 gün arayla 2 tane söyledim tahmini gelme süresi süresi doldu 1. nin ve gelmedi bende ürünün gelmediğini belirttim ve .iki ürününde parasını istedim 2. ürünün parası geldi ama 1. nin gelmedi 1. ürün için isteğime cevap olarak ebayda bu gözüküyo daha önce böyle bişeyle karşılaşan olduysa yardım edebilirmi http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/3afc0c3c1599f63bfe9f0f88a668bb37.jpg

İade talebinde bulunmuşsun. Herhalde yanlış düğmeye bastın.

öncellikle cevabınız için teşekkür ederim ben ürünü almadığım halde süresi doltuğu için kendisi onayladı sonrasında müşteri hizmetlerine yazdım ettim dediklerini yapınca böyle oldu

Bu gibi yabancı siteleri google dan sayfayı türkçe ye çevirerek kullanmanızı öneririm. Kafa karışıklığının önüne geçer.

@D.Mustafa
teşwkkür ederim tavsiyeniz için anladığım kadarıyla satıcı dolandırıcı gibi bişey çıktı ikinci ürününde parasını satıcı cevap vermediği için geri alabildim 1. ürünüde süresi doldupu için geri alamadım ürün şu anda kayıp olarak gözüküyo 4 nisana kadar süre verdiler

@Kaan Türkan Paypal kullanıyor iseniz paranız garanti altında olur hiç endişe etmeyin. Kullanmıyorsanız bi an önce üye olup kullanmaya başlayın. Mesela 50$ a amerikadan bir ürün siparişi ettim gelmedi, adam dolandırıcıymış ve ben paramı geri aldım.Böylelikle dolandırılmadığım için mutlu bir müşteri olarak alış verişimi hala daha ebay dan devam ettiriyorum.

@D.Mustafa
haklısınız abartmıyorum bugüne kadar babamla beraber 150 den fazla sipariş verdim yurtdışından ve hiç birindede paypal kullanmadım ama ebay ilk siparişimizdi ve ciddi bi rakam olunca epey uğraşıyoruz bununla artık paypalsız alıveriş neresi olursa olsun düşünmüyorum ama anladığım kadarıyla ebayla paypal anlaşmalı iki firma çünkü bana gelen para paypaldan geldi birazda internette dolaşıp bu çıkarımı yaptım

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Kaan Türkan

Ebay'de dolandırıcı olmaz. Ebay'in sistemi dolandırıcılığa müsait değil.

@Kaan Türkan

Ebay ile Paypal anlaşmalı iki firma değil. Paypal Ebay'in ödeme sistemini yöneten birimdir, tek firma mıdırlar bilmiyorum ama iç içedirler.

@clubber
bence o kadar kesin konuşmamak lazım sonuçta tanımıyoruz adamı ama böyle diyorum çünki ne bi kargo bilgisinde yenilenme var mesajlarımada geri dönüyor ben tamamen ebayla konuşuyorum onlarda adama ulaşamadığı için beni haklı bulup 2. ürünün parasını verdiler

@clubber
haklısınız ebay la paypal ilk başta aynı firmaymış ama şu anda ayrılıyolar paypalın sitesinde okudum

Geri