Scudo Sports

eBay

İbrahim Bey eğer normal posta ile girseydi ülkeye bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Bu gümrük işi şans işi. İnsanlar yazıyorlar 400-500 liralık ürün aldım sıkıntı olmadı diyorlar. Ama kullandıkları gönderim aracı posta, kargo değil.

Scudo
Arkadaşlar merhaba, bütçem oldukça sınırlı olduğu için alternatif yollara yönelmek zorunda kaldım. Verdiğim linkteki kask epey satmış ebay'de. Alıp kullanan var mıdır? Önerir misiniz?

(link)

30 liraya Sedona'nın kaskları var (Kimi yerde aynı ürün 45 lira da olabiliyor gerçi). Onlara da bakabilirsiniz seçenek olarak.

@Ahmet Tarık

Bulunduğum yerde sedona kaskları 45 tl ve pek pazarlık yapılacak adam değil :) biraz daha araştırırım dükkanları yarın.
İnternette de dediğiniz gibi 45'in altında bulmak zor. Ucuza satan bir site var mı bildiğiniz?

Ben de elden aldım pahalıya geldi biraz :D Kampanyalar felan vardı baya sitelerde ama şimdi bilmiyorum ne alemde.

Linkteki kask fiyat ve görünüş yönünden iyi bende çok incelemiştim ama markasız olduğu için bana güven vermediğinden decathlondaki en uygun kaskı almıştım sonuçta dedim arkasından decathlon var. :)

@Emre GÜLEN

Decathlondaki hangi kask? Rica etsem link verebilir misiniz?

@Halit Akçiçek

30 lira civarıydı internet sitesinden bulamadım koycaktım ondan koyamadım. Decathlon mağazasını bir gezin yinede. Görünüşü pek iyi değil ama benim için güvenlik önemli olduğu için almıştım bir resmi burda var (link)

ebaydan lastik aldım, sorunsuz bi şekilde geldi.
fakat ben şansen kaskı mağazaya gidip denemek isterim. kafama tam oturduğundan emin olurum ^^
fakat ebay ile ilgili bir problem yaşayacağını sanmıyorum

@Emre GÜLEN

Maalesef bulunduğum yerde decathlon yok. Yine de teşekkür ederim.

@Lammarth

Teşekkür ederim. Ben zaten uzun zamandır alışveriş yapıyorum ebay'den. Adamlar gecikme olunca anında iade yapıyor :) fakat kask işi başka. Gösterilen kaskların bedenleri de yok.

Şahsen kask denenip alınmalı...

eBay'daki ürünün orjinalı sanırsam bu ürün, arkadaşım almıştı ve bende 1-2 saat deneme şansı yakalamıştım. Tavsiye ederim:

(link)

@TaylanEr

Şansa bakın ki orjinalinin sarısı yomuş :) benim bisiklet de sarı.

Arkadaşlar para kısıtlı olduğundan şansımı denemeye kara verdim ve ebay'den sarı kask aldım, 13$. Umarım güzel olur :)

Alakasız ama ebaydan nasıl alıs verıs yapıyorsunuz tam teşkilatlı yazarmısınız lutfen

Arkadaşlar ebay'ı keşfediyorum ne zamandan beri bişey anlamıyorum detaylı bir yardım edebilecek olan varmı

Geri