İbrahim Bey eğer normal posta ile girseydi ülkeye bir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Bu gümrük işi şans işi. İnsanlar yazıyorlar 400-500 liralık ürün aldım sıkıntı olmadı diyorlar. Ama kullandıkları gönderim aracı posta, kargo değil.
Arkadaşlar merhaba, bütçem oldukça sınırlı olduğu için alternatif yollara yönelmek zorunda kaldım. Verdiğim linkteki kask epey satmış ebay'de. Alıp kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
Bulunduğum yerde sedona kaskları 45 tl ve pek pazarlık yapılacak adam değil biraz daha araştırırım dükkanları yarın.
İnternette de dediğiniz gibi 45'in altında bulmak zor. Ucuza satan bir site var mı bildiğiniz?
Linkteki kask fiyat ve görünüş yönünden iyi bende çok incelemiştim ama markasız olduğu için bana güven vermediğinden decathlondaki en uygun kaskı almıştım sonuçta dedim arkasından decathlon var.
30 lira civarıydı internet sitesinden bulamadım koycaktım ondan koyamadım. Decathlon mağazasını bir gezin yinede. Görünüşü pek iyi değil ama benim için güvenlik önemli olduğu için almıştım bir resmi burda var (link)
ebaydan lastik aldım, sorunsuz bi şekilde geldi.
fakat ben şansen kaskı mağazaya gidip denemek isterim. kafama tam oturduğundan emin olurum ^^
fakat ebay ile ilgili bir problem yaşayacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim. Ben zaten uzun zamandır alışveriş yapıyorum ebay'den. Adamlar gecikme olunca anında iade yapıyor fakat kask işi başka. Gösterilen kaskların bedenleri de yok.