Y Yiğit ŞAHİN Üye Kayıt 14 Ocak 2011 Mesaj 83 Tepki 70 Şehir Karşıyaka/İzmir 13 Nisan 2011 #1 arkadaşlar ebay den gözlük aldım fakat resimde durduğu gibi gözümde hoş durmadı şimdi amerikaya geri göndermek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağım bana yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar ebay den gözlük aldım fakat resimde durduğu gibi gözümde hoş durmadı şimdi amerikaya geri göndermek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağım bana yardımcı olur musunuz ?
M M.Kaptanbaşı Forum Demirbaşı Kayıt 8 Aralık 2008 Mesaj 545 Tepki 239 Şehir Balıkesir/Edremit 14 Nisan 2011 #2 Acizane tavsiyem: Amerikaya geri göndermekle uğraşmak yerine, forumda 2. el ilanlarında konu açıp satmayı deneyebilirsiniz! Tepkiler: sonEr´´ ve Yiğit ŞAHİN
Acizane tavsiyem: Amerikaya geri göndermekle uğraşmak yerine, forumda 2. el ilanlarında konu açıp satmayı deneyebilirsiniz!
Y Yiğit ŞAHİN Üye Kayıt 14 Ocak 2011 Mesaj 83 Tepki 70 Şehir Karşıyaka/İzmir 15 Nisan 2011 #3 @M.Kaptanbaşı posta ücretini öğrendikten sonra buna değmeyeceğini gördüm.Bi arkadaşa satacağım.Öneriniz için teşekkür ederim
@M.Kaptanbaşı posta ücretini öğrendikten sonra buna değmeyeceğini gördüm.Bi arkadaşa satacağım.Öneriniz için teşekkür ederim