mesyen47
Üye
- Tepki
- 33
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Diğer
Güven kazanmak için sürüş antrenmanı yapabilirsiniz ama güvenli bir yol ise hemen başlayabilirsiniz de. Yeterince yavaşsanız hiçbir yol sizi yoramazMerak ettğim şu bisikleti alıp direk işe gidiyim mi? Yoksa 2,5 ve 5km kısa sürüş ile antreman yapmalımıyım? Bu yol beni çok yorar mı? Ne kadar sürer tahimini? Evden ne kadar erken çıkmalıyım?
Çok saçma iş olmuş. Pratik olarak hiç bir işe yaramaz. O oranlara ne bacak dayanır ne diz.
Belki bu şekilde yüksek hızlara çıkılabilir düz yolda.
Hocam yeri degil ama elimde bu model bisiklet var cube stereo hybrıd 160 hpc tm 625 buna arka ön canta takılırmı takılırsa görüntüsü kötü olurmu acabaÇok saçma iş olmuş. Pratik olarak hiç bir işe yaramaz. O oranlara ne bacak dayanır ne diz.
Lazımsa çanta takılır. Görüntüsü de size kalmış. Size iyi görünüyorsa başkasının ne düşündüğünün önemi yok.Hocam yeri degil ama elimde bu model bisiklet var cube stereo hybrıd 160 hpc tm 625 buna arka ön canta takılırmı takılırsa görüntüsü kötü olurmu acaba
Yelken gibi otururken biraz zor hızlanır😁😁 o kadar kaynak yapana kadar gidonu alçaltıp drop yapsa daha iyi sonuç alırdı
Belki bu şekilde yüksek hızlara çıkılabilir düz yolda.
İnsandan insana göre değişir diyebilirim. Dağ bisikletinden hibrit bir bisiklete geçince doğal olarak hızın da artacak fakat ne kadar artar atmaz orasını maalesef hiç kimse bilemez çünkü herkesin kondisyonu farklıdır. Örneğin bende hibrit bisiklet var ortalama hızım 20km/h bir dağ bisikleti kullansam yarı yarıya fark eder diyebilirim. Senin kondisyonun ve kas kuvvetin benden daha iyidir, daha fazla hızlı gidebilirsin bu şekilde.Ben burdaki mesajları okuyunca hayret ediyorum. Sanırım ben çok yavaşım. Dağ bisikleti ile düz yolda 35 görebildim. Ortalama 19-20km hızla ilerliyorum. Öğrenmek istediğim bu hızımı nasıl arttırırım değil de, Trekking bisiklete geçince aynı kondisyon ve performans ile hızım ne kadar yükselir onu merak ediyorum. Ona göre bisiklet değiştirmeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler...
Bisiklet değiştirmek yerine sadece lastik değiştirmeyi düşünebilirsiniz. trekking ile dağ bisikleti arasındaki en büyük fark zaten lastikler.Trekking bisiklete geçince aynı kondisyon ve performans ile hızım ne kadar yükselir onu merak ediyorum. Ona göre bisiklet değiştirmeye karar vereceğim.
%10-15 lastik farkı olur. paraşüt etkisi yaratmayacak dar kıyafetler aero oturuş kilitli pedal derken daha ciddi kazançlar olabilir aynı bacak aynı bisikletle.Ben burdaki mesajları okuyunca hayret ediyorum. Sanırım ben çok yavaşım. Dağ bisikleti ile düz yolda 35 görebildim. Ortalama 19-20km hızla ilerliyorum. Öğrenmek istediğim bu hızımı nasıl arttırırım değil de, Trekking bisiklete geçince aynı kondisyon ve performans ile hızım ne kadar yükselir onu merak ediyorum. Ona göre bisiklet değiştirmeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler...
Sizin pısıklette hız sabitleyici var heraldeBende sabit olarak düz yolda 130km/s hizi yaklasik 25-30km kadar tutabiliyorum ama ondan sonra bi yorulma geliyor ve sonra ortalam 80 - 90km/s oluyor. yokus yukari en fazla 60km/s oda 3-4km kadar, yokus asagi ise 180ni gördüm.
Evet benim hiz sabitleyicim bacaklarim. Yakinda ince lastik takmayi düsünüyorum, tahmini hiz artisi 30km/s olur gibi.Sizin pısıklette hız sabitleyici var heralde
Ben burdaki mesajları okuyunca hayret ediyorum. Sanırım ben çok yavaşım. Dağ bisikleti ile düz yolda 35 görebildim. Ortalama 19-20km hızla ilerliyorum. Öğrenmek istediğim bu hızımı nasıl arttırırım değil de, Trekking bisiklete geçince aynı kondisyon ve performans ile hızım ne kadar yükselir onu merak ediyorum. Ona göre bisiklet değiştirmeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler...