Scudo Sports

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Sanırım bir tek ben hızı sabit aralıkta tutuyorum. 25-35 üzerine çıkmıyorum. +35 hız kaza olasılığımı ultra seviyeye taşıyor.. Bu da 25 ile yaptığım kaza sonrası aldığım karardı..
Ne yaptın 25 ile

Scudo
26 mtb scott 2012 carbon ile düz yolda 46 km/h hatırlıyorum. (86 kg- 38 yaş)

26 mtb scott 2000 team racing ile %10 eğimli stabil asfaltta 85 km/h (düz yol değil tabi bayır aşağı) ile yağmurlu havada düşmüştüm. Çok şükür ucuz atlatılmıştı. (yaş 18- 72 kg)

Kimseyi hedef almayarak bir fikrimi paylaşmak isterim. Düz yolda 55 km/h (mtb ile) yapılabilir iyi bir kondisyon ve dişli oranı ile. 70 km ler düz yolda imkansız geliyor bana. Görmeden inanmam. ;)

Rüzgarı da arkana aldiysan ellam deyme keyfine 🤣🤣

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin

26 mtb scott 2000 team racing ile %10 eğimli stabil asfaltta 85 km/h (düz yol değil tabi bayır aşağı) ile yağmurlu havada düşmüştüm. Çok şükür ucuz atlatılmıştı. (yaş 18- 72 kg)

Kimseyi hedef almayarak bir fikrimi paylaşmak isterim. Düz yolda 55 km/h (mtb ile) yapılabilir iyi bir kondisyon ve dişli oranı ile. 70 km ler düz yolda imkansız geliyor bana. Görmeden inanmam. ;)
Çelik kadro 26x2.00 adi lastikli " MTB (18 yaş -48 kilogram) %1 eğim 48 km/h gördüm strava kaydı var. Düz yolda 45 km/h yaparım galiba.
İyi kondisyon istiyor ha . Sırtı düzlemen lazım.

Yine çelik kadro 26x2.00 MTB Baroni Storm (18 yaş - 48 kg) %10 eğim 55 km/h gördüm. Lastikler bu sefer kaliteliydi Michlen XRC Mud'a geçtim. Asfalta yapışıyorr gitmiyorr.

Oranlar ön 24-32-42 arka 14-34 (üsstekinde) alttakinde 11-28

53/11 25mm lastik ile duz yol limitleri. Bacağında gücü olan bu rakamlara gore yapabilir. He, sallayayim suraya birsey diyen de usturuplu sallasin(efsane rüzgar etkisi vs haric bırakıyorum)
Screenshot_20201214-185045_Chrome.jpg

Bende sora set var. 50-11 oraninda son vites yani limitim duz yolda tahmini 45kmh dir. Fazlasi kalbe zarar kondisyonum yetmiyor. 😁

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı

Profesyonel sprinterlar kullandıkları binlerce dolarlık yol bisikletleri ile o kadar hızı zor yaparken dağ bisikleti ile 76 km hıza ulaşmak heleki düz yolda o arkadaş için imkansız.

@MAERKEK Suratıma kapı açıldı. Yaya bana çarptı. Bisiklet yolunda karşılıklı giderken aramıza motor daldı.. Yeterli sanırım hızı düşük tutmak için..

53/11 25mm lastik ile duz yol limitleri. Bacağında gücü olan bu rakamlara gore yapabilir. He, sallayayim suraya birsey diyen de usturuplu sallasin(efsane rüzgar etkisi vs haric bırakıyorum)
250822 dosyayı görüntüle

Hepimiz 4 islem biliyoruz, elimizin altinda internet var bu gibi sitelere ulasmak icin ama iddia sahibi arkdaslarin cogunun sozlerinden baska hic bir dayanaklari yok. Strava linki ya yok ya da link yerine sadece hizin gozuktugu yola dair hic bilgi olmayan ekran goruntusu var.
Ben 40 yasimdayim, bu halde duz yolda 52 falan gormustum. Bu siteye birak stravasini atmayi gittim strava gunlugu basligina hikaye yazdim, videosunu attim param olsa ucak tutup arkasina yazdiracaktim link url'ini dolastiracaktim diyar diyar. Arkadaslari darliyorum videoyu telefondan gosterip butce yetersizliginden.

Arkadaslar cok mutevazi.

@BerkEvren Şarjı bitmiştir o sırada. Aksi akıllı telefonlar işte :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Bıyıkov Zil, aydınlatma ürünleri kulak açıcı, can alıcı.. Bugün gece sürüşü ürünüm de geldi. Artık Antalya'da bisiklet yolunda da görünebilelim.. Bakalım birkaç görüşme ile gündemde tutuluyor Antalya bisiklet yolları.. Düzenlenmesi yakındır diye umuyoruz..
Bunlarla da sahnede yıldız gibi parlıyoruz,bisiklet yolunda bizi fark etmeyene bir şey diyemem.. Saygı ile eğilirim..
250865 dosyayı görüntüle

@Bıyıkov Zil, aydınlatma ürünleri kulak açıcı, can alıcı.. Bugün gece sürüşü ürünüm de geldi. Artık Antalya'da bisiklet yolunda da görünebilelim.. Bakalım birkaç görüşme ile gündemde tutuluyor Antalya bisiklet yolları.. Düzenlenmesi yakındır diye umuyoruz..
Bunlarla da sahnede yıldız gibi parlıyoruz,bisiklet yolunda bizi fark etmeyene bir şey diyemem.. Saygı ile eğilirim..
250865 dosyayı görüntüle
Aslinda birkac sorun var. Birincisi orayi cocuk gezdirmek, yurumek ve kosmak icin kullananlar. Ikincisi motosiklet kullananlar. Ucuncusu sahile giderken yada donerken oradan bisiklet gecebilecegini dusunmeyenler/unutanlar. Dorduncusu aşırı kaygan zemini cimleri sulayarak daha da tehlikeli hale getiren belediye. Besincisi arkadasi/esi/sevgilisi ile birlikte yanyana iki seridi de kaplayacak sekilde bisiklet surenler vsvs liste uzar da gider. O yuzden mecbur kalmadikca uzak duruyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri