Scudo Sports

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Check out my activity on Strava: (link)
Bu sürüşün yorumunu o zaman yapmıştım
Rüzgarı arkana alınca kralsın 🤣

Scudo
@isa7747

Ben en sert tırmanışlarımdan bazılarını Yalova'da yaptım. Aynı yerden bahsettiğimize eminiz değil mi? o_O

Düz yol 45 yokuş aşağı 96 strava strava diyenler için de 😬😬245993 dosyayı görüntüle245992 dosyayı görüntüle
Umut merhaba,

İnsanların strava kaydı sorma sebepleri, ölçüm yapan aletlerdeki bazı garipliklerden dolayı çıkan "saçma" değerleri okuyabilmek...
Mesela senin yaptığın sürüşte de çok garip hız değerleri görünüyor...
mesela sürüşünün 52.36 anında hızın 0 (sıfır) ki burada -3.6lık eğimde hareket halinde görünüyorsun...
sonra 52.45 anında hızın 80.3 görünüyor... (ki nabız değerlerinden de görüldüğü kadarıyla bu hızlanmada pedal da çevirmemişsin)
9 saniye içinde 0'dan 80'e çıkmışsın ki bu hız spor araçlar hızlanması seviyesinde...
inişinde de anlık 90görünüyor, sonra bir kaç saniye içinde bir anda hızın 30'a düşüyor, sonra 70 olup bir daha 25'e düşüyor... Senin ölçüm yaptığın cihazın ölçüm sıklığı pek dar olmadığı için veya GPS algılamada sıkıntılar yaşadığı için bu şekilde garip değerler gösteriyor...

Seninle beraber sürüş yapan Mustafa ve Yasin'in sürüş değerlerini de bi incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın... hızları düzgün bir şekilde artıyor, bir yerde maksimum değere ulaşıyor, sonra biraz yavaşlayıp genelde stabil bir şekilde devam ediyor...
seninki ise testere gibi, 18 kez zirve yapıp sonra bi daha düşük değerler görüyor... 2 yıldan fazla geçmiş bu sürüşten beri... umarım o cihazı değiştirmisindir..

İyi Sürüşler...

1.jpg2.png
düz yolda 34.. çok zorlasam da 40ı geçemiyorum.. :)
yılda 15k mesafe yol kateden birine yakışmayan hareketler bunlar Srdr Bey...
Bence bisiklet sporu size göre değil... Bir an önce bırakmalısınız... :D :D

Umut merhaba,

İnsanların strava kaydı sorma sebepleri, ölçüm yapan aletlerdeki bazı garipliklerden dolayı çıkan "saçma" değerleri okuyabilmek...
mesela sürüşünün 52.36 anında hızın 0 (sıfır) ki burada -3.6lık eğimde hareket halinde görünüyorsun...
sonra 52.45 anında hızın 80.3 görünüyor... (ki nabız değerlerinden de görüldüğü kadarıyla bu hızlanmada pedal da çevirmemişsin)
9 saniye içinde 0'dan 80'e çıkmışsın ki bu hız spor araçlar hızlanması seviyesinde...
inişinde de anlık 90görünüyor, sonra bir kaç saniye içinde bir anda hızın 30'a düşüyor, sonra 70 olup bir daha 25'e düşüyor... Senin ölçüm yaptığın cihazın ölçüm sıklığı pek dar olmadığı için veya GPS algılamada sıkıntılar yaşadığı için bu şekilde garip değerler gösteriyor...

Seninle beraber sürüş yapan Mustafa ve Yasin'in sürüş değerlerini de bi incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın... hızları düzgün bir şekilde artıyor, bir yerde maksimum değere ulaşıyor, sonra biraz yavaşlayıp genelde stabil bir şekilde devam ediyor...
seninki ise testere gibi, 18 kez zirve yapıp sonra bi daha düşük değerler görüyor... 2 yıldan fazla geçmiş bu sürüşten beri... umarım o cihazı değiştirmisindir..

İyi Sürüşler...

246001 dosyayı görüntüle246002 dosyayı görüntüle

ben hep 25le gittiğimden bir sorun yok :)

Trainer üzerinde yaptığım sprint denemesi, uygulama zwift. Max güç 903. Ölçüm powermeter ile alındı. Ulaştığım hız da mantıklı bence. Yine de reel sonuçlar için dışarda deneme yapmak şart tabiki. Şimdilik burada bulunsun diye gönderiyorum.
bfs.jpg

Umut merhaba,

İyi Sürüşler...

246001 dosyayı görüntüle246002 dosyayı görüntüle

Mustaf ve yasin abidede benimkine benzer bi kısım var . Ki benimki birden sinyal almış tarzında gear fit 2 ile kayit yapıyordum. Dediğiniz kisima hak veriyorum ama saat kaydi idi telefon ilede aynı şekilde kayıt gerceklestiremiyordum. Çünkü bi zamanlar android kullanıyorsanız bilirsiniz ölçümler paso bozuktu. Aynı max hız km saatim üzerinde de bulunuyordu taki yere düşüp sifirlanana kadar . Elbetteki bi Anda 80-90 a çıkmam imkansiz ama olamiycak hızlar değil. yokuş iyi ve arkanizda rüzgar varsa olağan durum inanıp inanmamak size kalmış sorun değil 🙂..
ben hep 25le gittiğimden bir sorun yok :)
Ahaha ne şakamatik şeysiniz öyle. Burda max değerler soruluyor düz yol ve yokuş aşağı. Neyse birazda başka yerde laf atın insanlara socnskfnskc

Yolun tam olarak düz olduğundan emin olmak bisiklet üstündeyken biraz zor. Onun yerine tura başladığı yer ile turun bittiği yer arasındaki mesafenin ortalama hızının konuşulması daha sağlıklı bence.

Yolun tam olarak düz olduğundan emin olmak bisiklet üstündeyken biraz zor. Onun yerine tura başladığı yer ile turun bittiği yer arasındaki mesafenin ortalama hızının konuşulması daha sağlıklı bence.
Oda yemez pek bence . Bu grupta hız konusu açılınca civiyormuş ben dahil birçok kişi pişman olmuştur muhtemelen 😅

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@isa7747

Ben en sert tırmanışlarımdan bazılarını Yalova'da yaptım. Aynı yerden bahsettiğimize eminiz değil mi? o_O
:D tabii dağları hariç denize yakın olan kısmında pek tepeler yok. Bisikletçi bir grubum olsa belki gezerim ama hiç bulamıyorum bi tur grubu falan :(.
Yalova'da düzlük mü var?
:D daha çok sahil tarafında sürüyorum. Tek başıma olduğum için dağlara pek çıkmıyorum. Termal hariç ama

Sanırım bir tek ben hızı sabit aralıkta tutuyorum. 25-35 üzerine çıkmıyorum. +35 hız kaza olasılığımı ultra seviyeye taşıyor.. Bu da 25 ile yaptığım kaza sonrası aldığım karardı..

İletişim bilgilerinizi ve sürüş kaydını mesaj yoluyla ulaştırırsanız takım üyeliği, sponsorluk ve ekipman işlerini ayarlayabiliriz :harika:
Çocuk harcanmasın tabi yav neden bizden peter sagan, alejandro valverde çıkmasın 👍

Katlanır bisikletle düz hatta hafif rampalı yolda 120km üzeri hızlara çıkabiliyorum. Bisikletin arabanın bagajında olması gibi küçük detaylar mevcut. :D

Geri