Scudo Sports

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

-Skynet-

Forum Bağımlısı
Tepki
2.046
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Öncelikle cevaplarınızda bisikletinizin türünü belirtirseniz daha iyi bir sonuç çıkar. Ben tur bisikleti kullanıyorum ve düz asfaltta maksimum 45km/s gördüm birkaç saniyelik. :) Arkadaşlar utanmayın, yazın hızınızı. Alet yavaş gidiyorsa bizim suçumuz ne? :komik:

Scudo
Yeni yol bisikleti aldım, kondisyonsuz ve ısınmadan 50 görebildim...

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
kamyonun arkasında giderek 62km yapmıştım :D

• Beğen
Günler, Haftalar süren çalışmalarım sonucunda düz yolda maksimum 38 km/s daha fazlası olmuyor. Yol bisikleti, 12km/s civarı rüzgar ve açık alan da yaptığım hız bu.

Bir insan nasıl düz yolda 65 km/s hıza çıkabilir bu neredeyse 1000 watt yapıyor normal bir insanın üretebileceği güç değil

@Fırat Ç.

Sabah kahvaltıda peynir yerine steroid mi yiyorsun? yoksa Robert Förstemann ile bir akrabalığın mı var?

Screenshot_20180208-204659.png Screenshot_20180208-204731.png
2.25 lastik 78 gidon. Önemli olan maksimum Hız değil, o hızın devamlılığı. Segment bittikten sonra ben de bittiğim zaman 30.5 ortalamanın anlamı kalmıyor :)

@Fırat Ç.

Vay be dag bisikletiyle duz yolda yaptigin hiz suppermis dostum strava ile kanitlamak ister misin bu hizini

Ben 52 39 aynakol ve 11 25 le yokus asagi ruzgar arkamda deli gibi basarak 64 u zor yaptim : ) gerci senin hizina yetisememisiz ama sen strava kaydini at ben de eklerim

Anlık hız değilde, hızın devamlılığı bana göre daha önemli. Anlık hızda 60-65 arası civarı bir hıza ulaştığımı hatırlıyorum. Çok patlayıcı bir sprint atımı sonucunda.
Yakın olarak da pazar günü 5 km lik bir segmentte 50.8 i görmüşüm ve ortalama 44.5 km/h bir tempo tutturmuşum.

Dosyalar

• 2E977FBB-6FD2-4D6F-8EC1-86B33C0E9E2D.jpeg
    2E977FBB-6FD2-4D6F-8EC1-86B33C0E9E2D.jpeg
    29,5 KB · Okunma: 100
@Pamuk @A.Tahsin
Ozaman strava kullanmıyordum,şu anda pek kullanmıyırum aslında biri banada söylese inanman ama kamyon arkası ve rüzgarda arkamızdan estiği için bu hızımızı 3-4 km devam ettirdik hatta yanımdaki arkadaşım videoda çekmişti.

herkes yazıyor ya şu hıza çıktım hem de aha bu dağ bisikleti diyor da bana saçmalık geliyor,o hızı koruyamazsın bunu geçtim bu hızda önüne çıkabilecek herhangi bir engel,arabada nasıl duracağınızı konuşsanıza hodri meydan hangi fren olsun kaç metre,kaç sn de durabileceksiniz? bunlar boş şeyler o hızda durman imkansız ve birçok yerini kırman en iyi ihtimal.kendimde ince teker şehir bisikleti var şehiriçi 15-16 km hızla gidiyorum,yokuş aşğı felan da 30 km üstüne çıkmıyorum ki herhangi bir acil durumda frenleyip durabileyim.

UNUTMAYIN HIZ=ÖLÜM------- KENDİNE GÜVENMEK=ÖLÜM

Her ne kadar usta bisikletçiyim deyin bir adem evladı yola bir muz kabuğu atar,yayanın birisi yola atlar,park halindeki araç aniden hareket eder ve sizi bitirir

@Desert Fox
Bisikleti aldığım ilk zamanlarda daha yüksek hızlara çıkıyordum ama şuan daha temkinli kullanıyorum ayrıca ben o hızla sürekli devam ettiğimi söylemedim:)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Fırat Ç. kimseye kasıtlı yazdım buraya bakıp birileri ben daha hızlı giderim diye çılgınlık denemeleri yapmasın diye yazı yazdım

Tamam hiz kotu birsey bunu anliyor ve tecrube etmis bulunuyorum. Dagbisikleti ile duz asfalt yolda hafif egimde doner kavsagi cikar cikmaz basmaya basladim (doner kavsaga normal bir hizda girmistim ve arac yoktu), 50-70 mt. icinde 60.5 km/h gosteriyordu hiz saati. Zaten bu hizi dagbisikleti ile devam ettirmenin imkani olmadiginin farkindayim. Duz yollarda da en fazla 30-40 km/h goruyorum. Ama ortalama 23 diyelim :D

• Beğen
Arkadaşlar, paylaştığınız hızın yanına hangi klasmandaki bisiklet kullanıyorsanız onuda paylaşın. Yolla,turu; turla mtbyi karşılaştırmak doğru olmaz.Ha buradaki karşılaştırma : "Kimin aleti daha büyük." mevzusu değil. :) Sadece bulunduğumuz klasmanda olması gereken kondisyonları yakalayabiliyor muyuz, iyi miyiz kötü müyüz diye kendi kendimizi tartalım istedim. Bende hız meraklısı değilim, kaldıki yol bisikletine geçmediğim sürece hızlı gitmeye çok uzağız.

Geri