Scudo Sports

Düz maşa mı yoksa amortisor mü?

Tepki
0
Arkadaşlar kron fd 500 alacağım, fiyat aldığım yerde bisiklet düz maşaydı, ama istersen ücretsiz amortisörde takarım dedi. Amortisör ağır olur biraz daha dedi. sizce napıyım hangisi daha iyi olur?

Scudo
ben şehirde kitli amasörlü bisiklet kullanıyorum 2 senedir. kondüsyonum artınca hep kitli kullanmaya başladım. amasör açıkken ayakta sürünce yaylanıyo bu da performansı düşürüyo. yaklaşık 1 buçuk senedir hepkitli kullandım(kullanıyorum). şehirde kullanacaksanız düz maşa alın diyorum

bence bağımsız süspansiyon en iyisi :)

şaka bi yana katlanırda süspansiyon gereksiz gibi. azıcık titreşimden birşey olmaz ellerinize

Abi bisikleti şehir içinde kullanıcam sadece okula gidip gelirken, birde gezme amaçlı, bisiklet kullanmayı çok seven birisiyim. Olmuşken amortisörlü olsa demiştim ama sizde düz demişsiniz, teşekkür ederim düşünüp karar veriyim artık :)

Belki binbirincisi açılan bir konu. Benim için enerji herşey imaj hiçbirşeydir. Bisiklette enerjiyi yola verimli aktarmayan her parça benim düşmanımdır. Gerisi gargaradır, lafı güzaftır.

Katlanırda amortisöre gerek yok bence.

@Şamil Atabey

Bencede doğru tercih... Güle güle kullanın...

asfaltta kullanacaksanız amortisör almayın boşuna ağırlık aldığımdan beri 1.5 sene amortisörü hiç açmadım

@mustafa genç
arada bir amortisörü açıp yaylamak en azından yağların hareketlenmesini sağlamak iyi olur diye okumuştum...

gerek yok o bisiklet için ve kullanım amacınıza göre

@Emre Örsel

lazım olmuyor bozuk yollara girmiyorum kilitlemek için durmak lazım ilerde değiştirirsem sabit maşa alırım daha hafif

Düz maşa mı aldınız kron? Nasıl performansı, günde kaç saat kullanıyorsunuz?

Geri