Scudo Sports

Düz maşa cro-mo mtb'den tur bisikleti topluyorum

Ufak aksaklıklar nedeniyle biraz sarktı ama sonuçta ortaya böyle bir şey çıktı. Tahayyül ettiğim gibi dik pozisyonda gayet rahat sürüşe sahip bir bisiklet oldu. Kadro aşırı darbe emici, sanki pamuğun üstünde gider gibi. En son tretubi bir Bianchi'de bu hissiyatı tatmıştım.

1J5R21.jpg

Gidonla işim bitmedi, şimdilik bir sünger taktım.

Bir de lastiklere max 50psi yazmışlar ama daha istiyor gibi, hoşuma gitmedi .

Scudo
Resim cikmamis tekrar yukler misin

3×7 vites mi oldu şimdi? Çok hoş duruyor. Aktaricilari degistirmediniz mi? Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Rip
@yorgun bekçi aktarıcılar nexave serisi, @mariokaldato sağ olsun tedariğinde yardımcı oldu. On viteste dikkatimizi çekmeyen ufak bir problem vardı. İçindeki yayların birinin tırnağı kırılmış. Yüksek disliye geçmiyordu. Ona küçük cengelli iğneden el yapımı bir yay ayarladım. Çalışıyor nihayetinde.bu haliyle vites ve 12-32, 28-38-48 dişli oranlarından memnunum diyebilirim.
JQ1jjY.jpg

G9VjVZ.jpg

Hayirli olsun

• Beğen
Cok neseli bir eser cikmis ortaya. Bisiklet tam kendisi ile tümlesik duygularla turlarda butunleşik keyiflere gebe :D
Hayirli olsun dostum

• Beğen
Yeni nesil Rincon ların tozunu attırır bu makine maşallah ;) Kazasız,belasız ellerinize sağlık...:harika:

Sayın Rip bu arada tretubi eski colombus kadrolar mı oluyor? Doğrumu hatırlıyorum.

@erendiz çetiner sanırım Oria idi kadro ya da başka bir şey ama Columbus değildi diye hatırlıyorum. Tre tubi'yi bu zamana kadar triple butted(3 kez dipciklenmis) demek sanıyordum ama değilmiş. Ya da 3 borunun birbirine geçmeli olması mı acaba? Sizin malumatınız var mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sadece aklımda kalan 12 li yaşlardayken mahallemde Aytaç adında bir abimizin kuş resimli, dave lloyda benzeyen bir tomasinisi vardı.Columbus borulu şahane bir klasikti.Tretubi ordan aklımda kalmış.Teknik bilgiye sahip biri mutlaka açıklık getirecektir.Selamlar...

@Rip
Elemanlar pür dikkat , iş makinasi izler gbi izliyorlar senin pisikleti :D

@Rip
Ben teletabileri biliyom bi tek ama alakasi yoktur sanirim :D

Son durum nedir ?

Geri