Scudo Sports

düz maşa 28"

-Paşa-

askssy
Tepki
575
Bisiklet
Specialized
Merida Crossway TFS 300 model bisikletimin amortisörlü ön maşasını düz bir maşa ile değiştirmek istiyorum Fakar 28" tur bisikletlerinde yedek parça bulmak o kadar da kolay değil bulduklarımda ise fiyatlarda anlaşamadım. Merak ettiğim konu yol bisikleti maşalarının bir şekilde bu tarz tur bisikletlerine montajı saglanabilir mi? veya ben nereden uygun fiyata 28" sabit maşa bulabilirim? Bu konuda önerilerinizi merakla bekliyorum. Bana alternatif geliştirebilecek fikirlere açığım.
hoşçakalın

Scudo
Evet tur bisikletinize 28'' lik maşayı sorunsuz takabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta fren takımı. Laylaylom bılduğunuz ilk malaya atlamayın. Mevcut freninizin yeni maşaya cuk diye oturacağından emin olun.

Diğer ikinci el alış veriş sitelerindende araştırabilirsiniz. Ben geçen sene uygun bir fiyata almıştım hemde sıfır ayarındaydı.

Bol şans..

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
@Tolga Ayla

çok tşkler , örnek olarak bir kaç model söyleyebilir misiniz?

bu konuda hala yardıma ihtiyacım var

bu konuda hala net bir cevap alamadım erdoganlar bisiklet farklı sey soyluyor aslı bisiklet farklı bişey buradaki bisikletçiler farklı arkadasların dedigi farklı kafam karıştı:)

bikeresinde uzun süre araştırıp disk fren düz 28lik maşa bulamamıştım

yurdışından alabiliyosan güzel modeller var,

(link)

(link)

Geri