Scudo Sports

Düz gidonu nasıl yol gidonuna çevirebilirim

Scudo
Çok işim yaradı sizler sayesinde bayaa bir bilgi edindim teşekkürler.

Herkese Merhaba,
Cihan Şar'ın dediği gibi bende aldığım pro barend'i o şekilde kullanmaya çalışıyorum ama bilseydim şunu alırdım, sanırım kesin çözüm bu ; Origin8 Drop Ends
(link)

Yalnız kendi vites kollarınız dropbara takılmada biraz sıkıntı çıkarabilir belki sonuçta dropbarlar daha geniş bi de frenleriniz v fren değil mi hd değil?

acaba bu Origin8 Drop Ends'i katlanir bisikletime uygulasam nasil sonuc alirim. dik oturus pozisyonundan biraz yorulmaya basladim yol bisikletim de olmadigi icin bi denemek lazim..

@Alizee
Normal yol gidonu alsanız da değişen bir şey olmayacak ki. Yol gidonu alınca da direk kol ve frenleri düz kısma monte edebilirsiniz.

@OnurÖzdağ maalesef benim bisikletin gidonu T seklinde geliyor. yani T nin ucu cikarilip yerine baska bisey takilmiyor o yuzden oyle dedim.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@Gezgin Berduş bir tane bullhorn gidon al, tüm isteklerine ulaşırsın kolayca.

@kellemusic

cyclocrosslar için üretilmiş olan v fren bacaklarına uygundur ona eminim, mtb için olanların bacakları daha uzun olduğu için emin değilim, denemedim.

@halil ibrahim duran
İşin açığı bullhorn gidonuma bir fren kolu arıyorum. Bulamadım. Muhtemelen normal bir v fren kolu takacağım. Eğreti duracak ama v fren için seçenek yok sanırım.

@kellemusic
Zamana karşı fren kolu takabilirsiniz altarnatif olarak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@halil ibrahim duran

V fren bacaklarında yeterli olacak mıdır acaba?

Ben gidon ve frenleri daha geçen hafta hallettim fakat vitesleri daha halledemedim senin ugrastıgın şeylerle bir iki hafta önce ugrasıyordum yani iletişimde olalım yardımlaşalım :)

Geri