Yener ER Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mayıs 2009 Mesaj 979 Tepki 801 Şehir Ataşehir Bisiklet Specialized 2 Kasım 2011 #1 Arkadaslar, Sonradan tamamen beyaza ya da siyaha boyanmis medium size MTB kadrosu ariyorum. V break uyumlu ve bagaj takmak icin vida yerleri olmasi gerekiyor. Sedona, Kron, Salcano v.b. markalar olabilir.... Tesekkurler.
Arkadaslar, Sonradan tamamen beyaza ya da siyaha boyanmis medium size MTB kadrosu ariyorum. V break uyumlu ve bagaj takmak icin vida yerleri olmasi gerekiyor. Sedona, Kron, Salcano v.b. markalar olabilir.... Tesekkurler.
ProfessionaL Forum Bağımlısı Kayıt 6 Haziran 2011 Mesaj 2.193 Tepki 693 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Hasan Kılınç Başlangıç 2000—01 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Yol bisikleti 3 Kasım 2011 #2 Eğer Disk Fren arasaydınız elimde Karbon kaplama bir tane vardı Size Aramanızda Kolaylıklar diliyorum . (Mesaj Kirliliği yaptığım için özür dilerim ama disk düşünürseniz diye yazdım )
Eğer Disk Fren arasaydınız elimde Karbon kaplama bir tane vardı Size Aramanızda Kolaylıklar diliyorum . (Mesaj Kirliliği yaptığım için özür dilerim ama disk düşünürseniz diye yazdım )
Yener ER Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mayıs 2009 Mesaj 979 Tepki 801 Şehir Ataşehir Bisiklet Specialized 3 Kasım 2011 #3 @Hasan Kılınç Tesekkurler ancak v fren olmasi grekiyor cunku toplamayi dusundugum single gear bisiklet icin elimdeki frenler v fren tipi. Tesekkurler.
@Hasan Kılınç Tesekkurler ancak v fren olmasi grekiyor cunku toplamayi dusundugum single gear bisiklet icin elimdeki frenler v fren tipi. Tesekkurler.
C Cebrail ŞEKER Forum Demirbaşı Kayıt 5 Ocak 2009 Mesaj 532 Tepki 403 Şehir sivas 3 Kasım 2011 #4 sedona 781 16' inç.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 3 Kasım 2011 #5 @Cebrail ŞEKER 781'de v-fren pivotu yok diye biliyorum.