Scudo Sports

Düşük Bütçeli Yol/Yarış Bisikleti Arayışlarındayım

chizer.adam

SOSYAL ŞEBEKE
Tepki
1.885
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Selamlar,

Şu an sahibi olduğum merida reacto 400'ü, elden çıkarmak zorundayım. Sorun; kadro büyüklüğü=bel ağrısı. Bu yüzden aranızda yeni yetme olan bana, ufak ama etkili tavsiyeleriniz lazım.

Şimdi, reacto gibi bir bisikleti bırakıp 1000-2000 TL arası bir bisiklet arayışı içerisine girmem biraz safça gelebilir ama maddi durumlardan dolayı şimdilik böyle bir karar almış bulunmaktayım. Umarım 2-3 seneye full carbon/ultegra setli bir bisiklet arayış içerisinde olacağım. Dediğim gibi şimdilik turlarda ve boş zamanlarımda beni idare etsin ve olabildiğince hafif olsun yeter.

Yorumlarınızı okuyor olucam arkadaşlar, teşekkürler herkese :)

max 2000 TL :D

Scudo
O fiyat aralığındaki bisikletlerin çoğu Claris setli oluyor.
En azından Sora setli ve karbon maşalı bir bisiklet bulmanı öneririm.

@BurakS
Bu bisikleti geçen sene ben de çok incelemiştim.
Üçlü aynakol yol bisikletinin raconuna ters değil mi? :D
Sırf bu yüzden tercih etmemiştim. Tam bir F/P ürünü ama bu olay kafama çok takılmıştı.

@minimalist aynı düşünceler içerisindeyim, o üçlü olmasaydı zaten buraya bu konuyu bile açmayacaktım

Merakımdan soruyorum reacto'nuz kaç kadro acaba ?

abi bence sadece bisikletin kardosunu değiştir yeter geri kalanları takarısın ustune

Ikinci el tertemiz trek 1.2'yi 2000e buradaki bir forumdaştan almistim. Ama ekim ayiydi tabi. Simdi de yine kabon masali guvenilir bir markanin bisikletini bulabilirsiniz bence.

Sora setten korkmayın bugune kadar bir kere vites kararsiz degismedi veya ayari kacmadi.

@minimalist Üçlü aynakol "ben tırmanamıyorum" demek yol bisikleti camiasında, granny gear denir hatta :) Pratikte ise bu fiyat seviyesinde önemli bir götürüsü olacağını sanmam. 2000e soralı, karbon maşalı başka yol bisikletleri de var ama.

• Beğen
Tepkiler: minimalist
@BurakS
Haha yoruma bayıldım :D

@Aazam bence reactoya kıymayın bir şekilde olur size :) boy ve bisiklet kadrosu kaç acaba reacto çok yanıltabilecek bir bisiklet çok agresif geometrisi var

@Yağız Gökmen @uguryilmaz144

kadro boyu M/L d,ye geçiyor. Meğersem bana S/M lazımmış. İşte bilmeden aldık, yakışıklılığına kapıldık böyle oldu.

Kısa gidon boğazı da denedim ama olmadı ya. Sıkıntılı

@Aazam anladım bir kere daha konuşmuştuk sanırım o zaman dediğiniz gibi elden çıkarıp yeni bir şeyler bakmak gerekiyor hayırlı olsun şimdi den arkadaşlardan güzel tavsiyeler gelecektir umarım

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
kişisel algılamayın forumda birkaç kere daha denk geldiğimi hatırlıyorum "zaman sonra full carbon iyi bir bisiklete geçerim umarım" gibisinden cümleleri araya sıkıştırmak kendimizi hep en iyisini alma konusunda zorunlu hissetmemizin sonucunda ortaya çıkıyor, neden karbon, alüminyum iş görmez mi :hhhhhh: slr 200 kullanıyorum tourney olması dışında iyi :D

@yasirkidil aslında haklısınız, belki şimdi alacağım bisiklet dediğiniz gibi ne karbon aratacak ne de ultegra :)

• Beğen
Tepkiler: ottcci
sedona 611
9×2 tiagra setli
masa karbon
ustune bir suru hediye..
1400 tl

bi arkadaş da scott var satacak ama modeli hatırlayamadım 1600 istiyodu sanırım bugün yarın sahibinden de ilanı görürsünüz

Carraro 032 modeli tam bu durumlar için geçerli bir bisiklet ama çıkarmıyorlar işte :)

bianchi slr 200 1250 TL civarında
veya bianchi slr 400 1600 TL
özelliklerini bilemiyorum ama bi incelemekte fayda var

Geri