Scudo Sports

Düşük bütçeli başlangıç için yol bisikleti önerileri

bearas

Üye
Tepki
0
Merhaba,
Foruma yeni üye olmama rağmen konumla ilgili başlıkları okudum fakat konular pek güncel değildi o yüzden tekrar açma gereği duydum. Ben bir öğretmenim ve işim gereği fazla hareket edemiyorum. Bu ara tatilden istifade bisiklet alma planımı gerçekleştirip tatil ve sonrasında bu spora başlamayı düşünüyorum. Bütçem doğrultusunda(üst sınır 550TL) birkaç marka model belirledim ve bunları sizinle paylaşıp sizin görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca aynı çizgide farklı marka ve model varsa önerilere tamamıyla açığım.

İlki Salcano'nun Nova V modeli. En düşük 530a buldum. Başlangıç için en uygun o geldi.

Diğer seçenek ise Decathlonda gördüğüm ne kadar yol bisikleti olmasa da almayı düşündüğüm Btwin 300
modeli. Fiyatı 400 lira idi.Amortisör olmadığı için sorun yaratabiliyormuş.

son olarak da Claud Butler Black Hawk. Alüminyum olması bir artı sanıyorum hafif olmasından ötürü

Yorumlarınızı ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İyi günler

Scudo
Öncelikle İyi akşamlar bütçenizi bir miktar daha artırırsanız internet sitelerinden kampanyadaki uzun ömürlü bisikletlerden almanızı tavsiye ederim :)

550 tl ye yol bisikleti olmaz
Ben de salcano city fun 70 şehir bisikleti var
28 jant
21 vites
12 kg
Ince teker
Amortisor yok

Km lerce yola gittim
Cok memnunum 2 senedir
Tavsiye ederim

merhaba bence bütçenizi arttırabiliyorsanız biraz daha arttırıp 2. el bir bisiklet de olur diyorsanız 2. el bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim, bu günlerde malum dolar euro dan kaynaklı sıfır bisikletlerin fiyatları uçmuş durumda. Sıfır bisiklet almaktansa 2. el almak mantıklı gibi geliyor, tabi ki son kararı siz vereceksiniz, hayırlı akşamlar, bir nebze olsun yardımcı olmuşumdur umarım.

Yazdığınız modeller yol bisikleti değil
Ben olsaydım alüminyum kadrolu ve ortasında amortisör olmayan modellere bakardım.
Bu fiyata 2. el bisikletlere bakardım

Ayrıca ilk bisikletinizi çelik almamanızı tavsiye ederim, aliminyum kadro bir dağ bisikleti alıp ince lastik takarsanız sizi memnun eder diye düşünmekteyim. İlk olarak nerde ve nasıl bineceğinizi düşünerek de bir kategori seçmelisiniz, mesela şehir içi kullanmak için bisiklet alıyorsanız şehir bisikleti, yok ben dağ bayır gezcem derseniz dağ, ben biraz performans istiyorum hızlı gitsin aero dinamik açıdan iyi sürüş pozisyonum olsun diyorsanız yol bisikleti tercih etmelsiniz.

Geri