dust and mud

blade

Üye
Tepki
3
dust and mud 4 ve 5 'i asagidaki adresten indirebilirsiniz

(link)

2sinin de sonunda surpriz goruntuler var :)

Scudo

blade

Üye
Tepki
3
cok tesekkur.. artik bi noktadan sonra kliselesmeye basladigimdan bundan sonrakilerde degisik arkadaslarin yeteneklerini sergilemek istiyorum ama malesef bikac kisiyi toplamak inanilmaz zor boyle bir is icin.. bakalim neler yapabilecegiz...

typhoon

Üye
Tepki
2
videolar ve müzikler süper olmuş. Sanırım yakında ben de birşeyler yapıcam buna benzer. Deniycez bakalım. En zoru montaj aşaması gibi geliyor bana.

blade

Üye
Tepki
3
dogru tahmin etmissin. mesela diyelim 3 dakikalik bi video icin, 5 saat bisiklet surmen gerekiyor, 1 saat kayit yapman (kayit suresi) ve yaklasik bi gun sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda ugrasman gerekiyor (en azindan) ki ben 2 senedir montaj yapiyorum, hala daha bi el cabuklugu vs. olmadi. ilerledikce detaylar uzerinde daha fazla ugrasmaya basliyorsun. size tavsiyem montaj programlarinin basina oturunca (adobe premiere) bu ne yau, deyip birakmayin, eninde sonunda cozuluyor. help dosyalari cok faydali ornegin. muzik secimi de videonun tekrar tekrar izlenebilmesi icin en onemli seylerden biri, bu yuzden genis bi arsivden uzun sure dusunerek genelde pek bilinmeyen ama guzel parcalari secip cikarmak gerekiyor. yorum icin saol, bu arada.