Scudo Sports

düşenin dostu olmazmış.

Cem Kılınç

Daimi Üye
Tepki
188
.biraz önce akşam turum sırasında zincirimin kopması nedeniyle düştüm. anlatmak istediğim bu değil tabi. düşeceğimi anladığım için hiç nazlanmadan kendimi yere bıraktım ve bi kaç sıyrıkla atlattım(kask ve eldivenler sağolsun)
benim sinirimi bozan ve acaba ben mi çok safım dedirten nokta şu;
arkamdan gelen onca araçtan bir tanesi bile durupta yahu kardeş bir şeyin var mı yardım lazım mı diye sormadı.
ben de içimden geçiriyorum ki durduklarında iyi olduğumu söyleyip yoluma devam edeceğim ama nerde.
ben birinin bisikletiyle böyle düştüğünü görsem bir an bile tereddüt etmem, bisikleti,kendimi geçtim bu yüzden sinirden delirdim akşam akşam.

siz siz olun eğer yalnızsanız, tedbirli ve dikkatli olun çünkü gerçekten düşenin dostu yokmuş.

Scudo
Geçmiş olsun..

Bende bir kere yavaş akan trafikte düşmüş yere serildiğimde araçlar geçmek istemiş ama birileri beni kollarımdan tutup kenara kaldırına kadar inadına beklemiştim.:rolleyes:

Kıllık olsun diye:D

@Tolga Ayla

teşekkürler ben böyle bir şey yapsam sabaha kadar beklerdim herhalde asfaltın üzerinde:)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Millet kendinden başkasını düşünmez oldu. Bizim halkımız ilk hareketi yapmakta hep geç kalır. Örneğin gözü dönmüş caninin biri yol ortasında bir kadını yarım saat boyunca 30 yerinden bıçaklarken herkes seyreder ve birinin yardım etmesini yada ilk hareketi yapmasını bekler. Eğer gerçekten duyarlı biri ordaysa hiç tereddüt etmeden yardım eder ve onlarca dakika seyredenlerde yardıma koşar. Eminim orda biri dursaydı peşinden başkaları da durabilirdi. Tepkisiz ve içine kapanık bir toplum olduk. Bir kavga olsa anne babalarımız bizim iyiliğimiz için genelde aman karışma etme der. Yaşanmış kötü öreklerde var tabi ama genede kavga olsun sara krizi geçiren biri olsun insanların zor durumda olduğu anlarda artık tereddüt etmekten vazgeçmemiz lazım. Kimseye gidip te mafya kavgasının arasına girin demiyorum ama 3 5 kişi toplanıp ta bir kişiye girişmişse insanlık namına araya girin. trafikte çok oluyor bu. Emin olun çoğunlukla hiç suçsuz yere araya alınıp dayak yiyor insanlar. Kolay kolay haklı bir insan yanına 3 5 kişi alıp ta tek kişiye öldüresiye girmez. Konunu biraz dallandırdım dostum kusura bakma ama tüm bu olanların temelinde duyarsızlık ve aman zaten biri zaten yardım eder mantığı var. bu arada geçmiş olsun. Sen genede duyarsızlara kızıp ta insanlığından ödün verme.

teşekkürler,
ilk hareket konusunda çok haklısınız, böyle bir hastalığımız var ve örnekleride çok fazla malesef.

Öncelikle geçmiş olsun ! Araçların geneldeki davranışı aynıdır :( Altında bisiklet olduğunu görünce Aracın içersindeki biri seni görür ve diğerlerine parmağıyla işaret ederek kahkaha içinde zevk almışçasına gülerler ! Ve sen kafasını arka camına yapıştırmış mahlukatların kafalarını koparmışcasına alaycı bir şekilde bakmalarını rahatlıkla görebilirsin ! Kültür yoksunu ve karakter eğitiminde ciddi problemler olduğu net bir şekilde anlaşılıyor toplumumuzun bazı kesimlerinde maalesef !

Geçmiş olsun, Allah trafikteki hem duyarsız hem de kötü niyetli insanlardan kurusun..

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
Böyle bir olay benim de başıma gelmişti.Gerçekten üzücü bir durum, yardım bekleyip yardım alamamak...

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
geçmiş olsun bu akşam kırmızı ışıkta dururken bisikletimin gidonuna bir şirket arabası(van kasa) kırmızı ışıkta durmayıp bisikletin gidonuna aynası carptı ve bisiklette boynuz olmasaydı şuanda galiba sol parmaklarımdan birkac tanesi ezilmiş olacaktı.... tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Rezilliğer bak.Abi çarptıda durmadımı ya?

@murat uludağ

Vallahi tam rezillik.Gelde buna insan de :)
Özür diliyorum bu arada konu sahibi arkadaşında sıkıntısını unuttum.Arkadaşıma da geçmiş olsun :)
Fazla takılmamak lazım böyle şeylere :)

Geri