Scudo Sports

düşe kalka olympos :D:D

walla bravo
aylardır kendime olimpos a gidecek adam arıyorum ama yok
heralde kendim gidicem artık

Scudo
aa olmazı hiç:) beraber gideriz.ben düşünüorum zaten tekrar oraya gitmek..kararlaştırıp gidelim hepbirlikte bigün..

Erkin çok geçmiş olsun. Sorunlar yaşasanız da neyse ki sağ salim varmışsınız Olympos'a.

Tur için muhteşem bir seçim yapmışsınız... Doğasıyla, deniziyle gerçekten muhteşem bir yer...

Paylaşım için teşekkürler...

geçmiş olsun erkin.umarım ciddi bir problem yoktur.gezi ve paylaşım için teşekkürler
selamlar

Güzel İnsan meraba sana.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum,ne mutlu ki uçuz atlatmış bugün hala bisikletin üzerinde biniyor halde görebiliyoruz seni.
Seyir için bence inanılmaz güzel bir nokta seçmişsiniz.Gerçi şu sıralar yurt dışı okullarının da kapandığını hesap edersek baya baya doludur diye düşünüyorum.
Kadir's yerinin yanmadan sonra eski ihtişamlı halini aldığını görmek güzel.Umarım çalışmaların tümü bitmiştir.o yerin bölgeye ayrı bir soluk getirdiği muhakkak.
Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

öncelıkle çok geçmiş olsun maalesefkı ülkemızde insana saygının çok az olduğunu bır kez daha senden duyduk tabıkı bırde bısıkletleisen o daha da kötü hepimizin yaşadığı acı olayları yaşamaya devam etmek zorundamıyız :?foto ve anlatıların için de ayrıca çok teşekkürler,oraları bılıyom sayende bırkez daha uğrama şansınıda bulduk.::)inşllh bikletle de sizlerle oraları bırgün dolaşma imkanını buluruz,hoşçakalın

Erkin çok geçmiş olsun pedal kırılması ve ağrılarına rağmen(2 olayda ciddi şekilde performans düşürür) devam etmen gerçekten çok güzel paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

güzel gezi olmuş gerçekten. burda da umarım aynı keyfi almışsındır. neyse ki sağ salim gönderdik seni bak sakatlamadan.

erkincim cok güzel bi gezi olmus tebrik ederim. ankaradan döndüğümde benim külüstürümde yanımda olcak beraber tekrarlamak isterim olimpos macerasını. gecmiş olsun ucuz kurtulmussun buarada :D:D

@ozgen33

teşekkür ederim özgencim..antalyaya döndüğümde tekrarlamak istiyorum bende olympos macerasını..sanırım olymposa gelmek isteyen arkadaslarımızda var..buarada özgen antalyada pedallayanlar bölümünde arkadaslarla tanısma fırsatı bulacaksın..yine de ben burdan sana hoşgeldin diorum..gerçekten çok keyif alabileceğin bi yer..

Geri