Scudo Sports

Dupont Pedli Bisikletçi Taytları ''yeni''

Merhabalar,

Acıklama için teşekkürler, sanırım XL nin içine girebilirim :)
Hesap bilgilerinizi alabilirmiyim.

Saygılar,
Erkan

Scudo
ilan günceldir . her bedeni mevcuttur .

@kenan

Kenan Bey, kargom bugün elime ulaştı,

Az önce denedim kesinlikle çok rahat bir tayt olduğunu söyleyebilirim.

Teşekkürler,
Erkan

Selamlar. Kullanıyorsanız pedin rahatlığı hakkında bilginiz mı?

Teşekkürler.

iyi günlerde kullanmanızı dilerim teşekkürler.

Antalya'da elden teslim alma şansımız var mı ? 3 adet m beden almak istiyorum.

@Özgün ÇETİN

slm şu an ankaradayım 3 adet alıcaksanız kargosunu ben karşılayablirim. yapıkredi bankası 784-dikmen şubesi 83328007 numaralı hesaba . kartsız işlemle ücretsiz olarak 60 tl yatırın . beni arayın yatırınca adres telefon bilgilerinizi yazın, kargonuzu ptt ile yolarrım. iyi günler.

0535 453 76 49 :in:

ilan günceldir. her beden mevcut.

ilan güncel arkadaşlar her bedeni mevcuttur. selamlar.

Forum üyesi olmayan bir arkadaşım bugün hesabınıza havale gerçekleştirdi ilgilenirseniz sevinirim,Teşekkürler.

ilginize teşekkürler mailine cevapladım . kargosu yarın yollanacak.

İlan günceldir arkadaşlar.

İlan günceldir arkadaşlar . bedenleri mevcuttur .

İlan günceldir arkadaşlar her beden mevcuttur. [/COLO R]

hesabınıza parayı yolladım bi aksilik olmazsa pazartesi sabah 9.00 gibi ulaşır
p.tesi adresi yollarım duruma göre....
saygılar..

slm kargonuzu yoladım dün.

ilan günceldir arkadaşlar...

fiyatına göre kaliteli bir ürün gerçekten de.Almayı düşünen arkadaşların içi rahat olsun.

terleme yapmaz derken pişik olayından bahsediliyo deyilmi bisiklet tepesinde deyilken yürürken acayip rahatsız ediyo bu normal taytlar acaba bunu aldıgımızda bu sıkıntı kalıkıcakmı ortadan yanı rahatsız etme olayı kalkıcakmı birde seleye oturdugumuzdaki rahatlıgı nasıl acaba seleden gelen darbeyi emiyomu biraz aydınlatırsanız sevinirim

selam arkadaşım ürün anlatıldığıgibi bisiklet üzerinde kullanılmak için tasarlanmış bi üründür. seleden kaynaklanan ağrıları azaltır nede olsa sele ve vucudunuz arasında yumuşak bir katman daha oluturuyor. yürürken genel olarak tüm bisiklet taytları biraz rahatsız edebilir . kullanmadan anlayamazsınız. merak ettiğiniz ayrıcabir konuwarsa özel mesaj şeklinde yazın ilanda kalabalık cümleler yersiz ve gereksiz kirilik yapmaktan öteye gitmez. saygılar.

ilan günceldir arkadaşlar.

Geri