Scudo Sports

Dupnisa Mağarası 1. Bölüm / 17 Ekim 2010

Scudo
Hrika bir tur olmuş. Sonbaharın bütün tonları gezinize yansımış. Yaban gülleri (memleketimde kızılcığa yaban gülü derler) ve elmalar insanın iştahını açıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@karakaya

Çok teşekkürler ediyoruz bu incelikli yorumlarınız için.
Bir gün umarım birlikte oralarda pedal basarız.

@KAMİL TABAK

Çok teşekkürler Kamil ağbi. Kızlarının hasretinden dolayı bizimle birlikte pedal basamadın ama eminim ki yüreğin o gün orada bizimleydi.
Kocaman bir selam da bizden olsun...

@RECEP İŞLEK

İçten ve coşkulu yorumun için çok teşekkür ediyoruz Recep.
Dediğin gibi uzak bir bölgeye kalabalık bir ekip olarak yapmış olduğumuz bu faaliyet kazasız, belasız ve keyifle tamamlandı. Organizasyon için epey bir emek sarfedildi ve herkes elinden gelen katkıyı sundu. Ortaya çıkan "yemeği" de afiyetle yedik. Darısı yeni faaliyetlere.

@serkan ertan

Tek kelimeyle, "teşekkürler..."

@gokhan erdogan

Çok teşekkür ediyoruz yorum ve katkıların için Gökhan. Umarım ki bir gün birlikte pedallarız bir yerlerde...

@gevele

Tüm ekip adına yorum ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Ülkemizin her bölgesi kendine göre bir cennet, pedallarımız döndüğünde bu cenneti yerinde solukluyoruz. Bisikletin bir güzelliği de bu işte. İncelikli sözleriniz için bir kez daha teşekkürler.

@darkness_

Yorum, katkı ve desteğiniz için çok teşekkürler. İmageshack kullanmadım. Çoklu fotoğraflarda pratik gelmiyor. Bundan önce Picasa kullanıyordum fakat onun da DNS ayarları yüzünden bir çok kişide görünmeyeceğini düşünerek en iyisinin Facebook üzerindne paylaşmak olduğunu gördüm. Bu da sizin sözlerinizden de anladığım kadarıyla uygun bir seçim olmuş.

@Levent_K

Umarım ki bir gün buralarda birlikte pedallarız.

@m.varolfb

İncelikli yorumunuz için çok teşekkürler. Hepimizin yüzü gülüyordu çünkü hepimiz bu harika coğrafyada pedal çevirmekten dolayı mutluyduk. Sonbahara keyifle dokunuverdik.

@Şener İşbilir

Sıcak yorum ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bir gün buralarda ya da herhangi bir coğrafyada birlikte pedallar ve bisikleti soluklamanın keyfini yaşarız.

@Umut Yıldız

Çok teşekkürler yorum için.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sizin turlarınızı da keyifle ve heyecanla takip ediyoruz. Çamur zamanı geldi, artık daha fazla bulaşacağız. Dediğin gibi, artık birlikte turlamanın zamanı geldi, yapalım bir organizasyon en kısa zamanda.

@haluk akalın

Yorumun ve tur sırasında göstermiş olduğun ağbilik ile hepimizin gönlünü fethettin. Sağolasın. Tebrikler bizden...

@Erkan Közen

Çok teşekkürler, hepimizin pedalı kuvvetli olur umarım...

@Ahmet Salih Özenir

Senin soluğun coşkudur bize Ahmet Salih hocam..

@Aziz Özkan

Yorum için çok teşekkürler.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

İçtenlikli sözlerin için çok teşekkürler. Elimiz erdiğince çekip paylaşmaya çalıştık tur görüntülerini.

@TÜRKER ÜNAL

Çok teşekkürler Türker...

@Cem Şentin

Yorum ve katkılarınız için teşekkür ediyoruz. Kızılcıklar muhteşemdi, iştah açan elmaların da tadına bakılıp "iştah kontrolü" yapıldı. Sonuç; harika...

Organizasyon harika olmuş.Ne yazık ki aramızda çokkkk mesafeler var.Ama buralardan takip ediliyorsunuz.Paylaşım için teşekkürler.Pedallarınıza sağlık..

• Beğen
Selamlar Hakan Bey..Harika bir organizasyon ve muhteşem bir gezi olmuş..Keşan grubu olarak her zamanki gibi harikasınız..Ayrıca Haluk Abinin yeni formasına bayıldım. :) Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık..Sevgi ve saygılar..

• Beğen
@Özcan DAMLALI

Çok teşekkürler, umarım bir gün oralarda birlikte pedallarız.

@semih24

Sıcak yorum ve desteğiniz için çok teşekkürler. Bisiklet sevgisi uzakları yakın kılıyor, aradaki mesafeleri kapatıyor. Hepimizin pedallarına sağlık.

@Ercan Saygılı

Çok teşekkürler yorumunuz için. Turu elimizden geldiğince fotoğraflayıp paylaşmaya çalışıyoruz. Sizler, bir yudum da olsa oralara götürebildiysek ne mutlu bize.

@faruk eker

Turun güzelliği arkadaşların mücadeleci ruhu ve dayanışması ile daha da anlam kazanıyor. Senin pedalların da bu gücü bize sürekli enerji olarak geri döndürüyor.
En kısa zamanda benzeri bir etkinlik için yollara çıkacağız kuşkun olmasın.

@ugurcuum

Çok teşekkürler bu incelikli ve zarif yorumlarınız için. Keşan Bisiklet Grubu olarak da sizlerin faaliyetlerini ilgi ve heyecanla izliyoruz. Sağolun varolun.Sevgiler, saygılar bizden gani gani...

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Geri